Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:03 | oktober 13, 2016

Fullsatt i butiken 

Här är det full fart! Så kul. Massor av kunder som har shoppat och kikat runt. Först hade jag ju kaffedejt med Jenny Velvet. Hon hade med sig sin lilla hund Hugo. Så galet söt. En Griffon är det. En sån hund vill jag ha om jag någonsin skaffat hund igen. Har dock fått så mycket sorg och rädsla för att någon jag älskar ska dö så jag vill inte ha husdjur. Det räcker med att oroa sig över sin familj och vänner som finns i ens liv. 

Syster kom också och shoppade till Mumin. En helt ny garderob fick hon 🙂 


Sis, Jenny, Hugo och jag.


Riktigt finbesök har jag haft idag. Min Moses ❥

Alla kom verkligen samtidigt. Min fina vän Camilla kom mitt i stöket med fantastiska blommor. Grattis-blommor för butiksöppningen. Vilken omtanke och kärlek.


Har du sett så vackra?!


Idag har jag en tisha från Femme Collections tidigare kollektion samt jeans som jag köpte för flera år sedan. Hittade dem nu när jag rensade i min garderob. Snyggt med randigt.

Igår hände något ovanligt. Mio ville synas på bild… med mig! 🙂


Underbart! Plötsligt händer det och då gäller det att passa på.


Älsk på de här bilderna också. Min glada härliga Livan Divan. De där nya tänderna är ju ljuvliga.

Ha en fortsatt fin dag.

All Kärlek ❥


3 kommentarer3 kommentarer om “Fullsatt i butiken ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Ska ni fortsätta med Linas matkasse nästa vecka eller prova någon annan? Funderar på att testa några veckor med någon av Linas, kanske den lättlagade för 6 pers så man får lite matlåda över. Har ni testat någon annan som du rekommenderar?

  Kram!!

  Svara
 • Vad himla söt han är Mio, så fina färger………
  Å liv är en kopia av sin pappa 🙂
  Dom är såå fina

  Svara
 • Hej!!!
  Undrar om ni inte skulle kunna visa mannekängor från er fina kollektion med både små och lite större stl??? Kanske ett blogginlägg för oss i 50 års åldern, att er kollektion passar oss också och hur det ser ut och sitter. Man tänker allt som oftast att det är jag för gammal att ha eller det passar inte jag i. Så kul det hade varit att se dessa kläder på lite äldre personer och i olika stl. Ni har mkt fint i kollektionen.

  Svara