Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:53 | oktober 13, 2016

Kaoshörnan

God kväll min vän. Hoppas att du har haft en fin dag.

Peter flög till Malmö tidigt imorse och kommer hem vid strax efter kl 21 ikväll. Jag håller ställningarna här hemma 🙂 och ska försöka lägga barnen innan han landar så vi får en kväll tillsammans.


Tills vidare har jag sällskap av den här sociala lilla mannen 🙂

William gör sin prao i Kungsängen så han sover hos mamma och Gunnar. När han är hemma så ses vi knappt men nu när han är iväg så pratar vi flera gånger om dagen. Saknar. Men imorgon kommer han hem igen över helgen.

Grannpojken Charlie är här ikväll ett par timmar och tjejerna leker med honom i vår kaoslekhörna.


Alltid kaos i den här hörnan. Mitt nästa rensaprojekt. 


Har lagat god middag men ska vänta med att äta till Peter kommer. Barnen fick fiskgratäng à la Findus. Äckelgott tycker jag. Gott tycker de. Men snabblagat och enkelt en dag som denna.


Nu har äntligen klemnetinerna (mandariner, satsumas eller vad de kallas) som smakar sött och gott, är lättskalad och ger mig julkänslan kommit. De doftar jul. Mmmm. Köpte en hel påse men alla är nästan slut. 

Åh, höll på att glömma. Det är ju Wahlgrens Värld på TV ikväll! MÅSTE lägga barnen nuuu så jag kan kolla på det. Så vansinnigt kul och med hög igenkänningsfaktor.

Kram ❤️


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här