Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:25 | oktober 13, 2016

På språng

God torsdag min vän ❥

Hoppas allt är väl. Jag sitter på kontoret och jobbar. Har haft en mysigt kaffedejt med Jenny Velvet och snart öppnar jag butiken. Kl 11-14 idag.

Jag är som du vet oftast på språng. Är det inte med barnen och familjen så är det med jobb men jag hinner även med lite tid med vänner däremellan.

Det blir så med en stor familj och eget företag. Jag har inte alltid tid att äta och väldigt ofta ”glömmer” jag. På kontoret och i min handväska har jag nästan alltid en proteinbar eller shake från NaturDiet. Det mättar för stunden och ger mig det jag behöver. Innehåller knappt något socker men massor av mineraler och vitaminer. Känns som ett bra komplement till det där mellisen jag alltid glömmer 🙂


God är den också. Sådana här bars brukar inte alltid smaka så gott men den här är riktigt bra.


När tiden inte finns att smita iväg och äta mitt i allt jobb eller familjestök då tar jag en bar från Naturdiet. Vid datorn, i bilen, på väg till gymmet (dit jag ALDRIG kommer 🙂 ) eller till förskolan.

Ett tips till dig som är på språng eller kanske bara behöver en energikick när nivån är nere i fotknölarna. HÄR! kan du läsa mer om Naturdiet.

Kram ❤️

I samarbete med Naturdiet


3 kommentarer3 kommentarer om “På språng”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ja den där är riktigt smaskig 🙂

    Svara
  • Mmmm ojj ojj vad ”god” den måste vara när det är sponsrat muaha ha ha … säkert ”jättesmarriga” ……NOT!

    Svara
  • Den smakar gott och det är väl ingen hemlighet att det är ett samarbete det står ju klart och tydligt. Men jag gör bara samarbeten med sånt jag gillar. Att blogga är ett jobb och även jag behöver en lön.

    Svara