Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:05 | oktober 14, 2016

Jag ♡ Peter

God morgon min vän. Hoppas att du har sovit gott. Att vakna till fredag gör i alla fall mig lite extra glad.

Igår kväll när Peter kom hem så överraskande jag med myskväll. Jag var helt enkelt fredag 🙂

Han hade ju varit i Malmö över dagen och kom hem sent som du vet. Jag hann få de små barnen att somna och jag tände ljus, korkade upp en flaska bubbel och lagade en god middag till oss.Ett gott mousserande rosé från Italien. Monte Rossa Flamingo är ett mousserande vin från Franciacorta, Italiens svar på Champagne. Rosé funkar lika bra nu som en varm sommardag. Denna passade perfekt till den vegetariska rätten jag lagat. Men även med tex fisk och skaldjur gifter den sig i munnen.


Zucchinibiffar med fetaost vitlök och persilja. Åt dem som en burgare mellan två stora salladsblad toppade med färsk chili och kall sås på turkisk yoghurt med sweet chili i. 


Med Wahlgrens Värld i bakgrunden 🙂

Visst är det härligt med lyx i vardagen. Bara det lilla blir så lyxigt. Älskar att ”skämma bort” och uppvakta. Romantik en vardag för att visa extra kärlek. Uppskattat var det i alla fall.
Vi satt vakna halva natten och pratade. 

Ikväll blir det ännu mer romantik. Då ska vi ut och äta skaldjurbuffé här i Sigtuna. Men först jobb i butiken och barnkalas.

Vad gör du i helgen?

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek 💗


I samarbete med The Wineagency


4 kommentarer4 kommentarer om “Jag ♡ Peter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så mysigt, det är viktigt att mysa till vardagen och ta vara på alla dagar! Det försöker vi också göra, att sitta ner i köket en hel kväll och bara prata, äta gott och umgås. Inget stressande med mat, eller hämtning och lämning. Vardagslyx helt enkelt! I helgen åker jag och mina två finaste vänner på vår årliga shoppingdag till VÄLA och storshoppar förhoppningsvis:)
  Ha en fin helg, kram

  Svara
 • Åh, kan jag få receptet på middagen? Ser så gott ut!

  Svara
 • Hej fina Hannah❣
  Va fint du hade gjort på bilderna! Såg riktigt tjusigt ut!
  Hannah en fråga, jag ville bara höra med dig ang Nuxe oil som du tidigare rekommenderat! Jag blir väldigt torr i hyn under höst/vinter tid.
  Den verkar bra, så ja beställde den idag efter att du tipsat om dina härliga hudvårds produkter.

  Önskar dig en underbar fredag❤️
  Kramar till dig

  Nathalie

  Svara
 • Mysigt! ❤️

  Får man fråga vad du använder för mascara?

  Svara