Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:33 | oktober 15, 2016

VIDA

God kväll vacker. Allt väl?

Vi har ätit tacos och har en mysig hemmakväll.


Fick hjälp att skära alla grönsakerna.Gott!

Jag kan inte sluta titta på mina vackra blommor. Är helt fascinerad av rosorna. De är så stora, de finaste jag sett. Bara färgen är ju perfekt.Ikväll har Mios pappa Daniel premiär för en helt ny nattklubb som han är med och driver.

Känner på mig att det kommer bli grymt bra. De kommer ha en lite äldre målgrupp, skön musik och bra häng. Det bästa av allt är att han valt att döpa stället till VIDA


Det ligger på Ingmar Bergmans gata 2 (bakom Riche). Dit kommer jag gå när jag går ut i Stockholm. Redan nästa helg faktiskt 🙂 Ett bra tips till dig om du ska ut och dansa och vill ha en kul kväll i huvudstaden.

HÄR! är deras hemsida där man framöver kan läsa mer och se bilder från stället.

Stor Kram ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “VIDA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Fina Hannah!

  En kanske konstig fråga, jag blir jätteglad om du tar dig tid och svarar. Vi fick precis reda på att våra köksluckor inte går att beställa något mer, vi var två veckor försenade, suck! Så himla typiskt! VI är i stort behov av förvaring och då till min fråga. Skåpet som syns på bilden bakom dina flickor, det vita, var kommer det ifrån? Gillar det verkligen!

  Jag tackar på förhand och förstår om du inte har tid/ har lust att svara på en sån här fråga.

  Kramar till dig!

  Svara
 • Det är ett skåp från Puustellii. Lycka till med ert kök. Stor kram

  Svara
 • Åh, tusen tack!
  Kram!

  Svara