Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:26 | oktober 17, 2016

Så ett litet frö

God måndag min vän. Hoppas att du har haft en härlig helg. 

Vad har du haft för dig?

Igår gick dagen i ett. Jag och barnen var iväg hela dagen. Peter körde ner till Norrköping för att se MFF vinna så jag och alla barnen hittade på saker på annat håll 🙂

Vi började söndagen med att åka till kyrkan. Det var familjegudstjänst, rogivande och härligt. Älskar att vara där. Tyvärr blir det för sällan bara.Alla fyra på en bild 🙂 


Mio min Mio.


Världens bästa mamma ❥

Efter Gudstjänsten så samlades vi och åt lunch tillsammans i kyrkan.

Pratade med Göran på missionsavdelningen om flickhemmet i Indien. Pga monsunregnet så är tomten förstörd och äckliga ormar tar sig in med vattenmassorna. Nu måste marken höjas. Deras trädgård måste också bli fin samt att de ska få en lekplats. Kommer berätta mer och visa lite bilder på hur det kan bli. Kanske vill du vara med och bidra till en palm, en gunga eller till allt. Ibland känns det bra att få ge till något specifikt och även få hem en bild och ett tack på just det. Så man ser att det blivit verklighet. Att pengarna kommit fram. Som jag berättat tidigare om kvinnan som vill skänka pengar så flickorna fick cyklar. Några veckor senare så fick hon hem en bild på flickorna och deras nya cyklar. En bild på lyckliga och tacksamma barn.

Ska berätta mer sen men ville bara så ett litet frö nu.

Efter kyrkan så åkte jag, William, Mio, Liv och Vida till Kista. Vi gick på bio och såg Peter och Draken Elliot. Den var jättefin. Efter bion åt vi ”rullsushi”, något Liv alltid velat göra. Sushitokig som hon är.


Man sitter och väntar in sin favoritsushi som kommer på ett rullband. Många tallrikar blev det.

Vi kom hem ganska sen så det blev sängen direkt. 

Önskar dig en bra start på veckan. Vi ska få en bra vecka. Eller hur?

All Kärlek ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Så ett litet frö”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar din blogg och din firma, MEN klarar inte av det frikyrkliga, inte sen några frikyrkliga personer sökte upp mig , två dagar efter min mans plötsliga död, och ville ”predika” för mig. Detta gjorde att jag bröt ihop fullständigt. Kanske det inte var ”din” kyrka, men nu klarar jag inte av någon frikyrklighet. Dom förstörde mycket för mig och mina barn.

  Tack för en fin blogg annars.
  Om du inte tycker detta platsar på din blogg så får du väl ta bort det.

  Svara
 • Det var tråkigt att höra. Förstår att du kan ha svårt för det frikyrkliga då och tyvärr drar man ju ofta alla över samma kam när man är besviken på något/någon. Alla måste vi få tycka olika. Så det är klart din åsikt ska vara kvar här. Är ledsen för din mans bortgång. Stor styrkekram

  Svara
 • Behöver ni en förskollärare till barnhemmet i Indien så finns jag här

  Svara
 • Det va bra att veta 🙂 Du borde följa med när vi åker dit nästa gång. Så många känslor. Kram

  Svara
 • Mer än gärna. En dröm jag haft länge. Vi skulle haft ett fadderbarn där men det blev på Sri Lanka ist

  Svara
 • Hej Hannah! Hoppas du o familjen mår bra?
  Alltid lika trevligt att få läsa din fina blogg❤️
  Hannah en fråga bara… Ang hudvårds produkter.. 🙂 jag beställde Nuxe oli som du rekommenderade eftersom man blir så torr på höst / vintern! Ska testa den idag! Ska bli spännande hoppas det kan vara ngt för mig, man blir ju så torr i hyn! Iaf JAG. 😉
  Önskar dig en fortsatt fin måndag.
  Kram finaste Hannah!

  Svara
 • Vilka jättefina barn ni har…
  Så otroligt söta…

  Svara
 • Jag har aldrig kommenterat men jag läser din blogg dagligen. En otroligt varm och fin blogg.
  Jag fastnade för ”vi ska få en bra vecka, eller hur?” Behövde den peppen nu inför en väldigt tuff och nervös vecka.
  Tack för en härlig blogg!

  Svara