Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:10 | oktober 19, 2016

Bok kan vara bot mot jobbiga tankar

Hej igen vacker. Hade en så skön dag igår. Åkte hem från stan lite tidigare så jag hann med en promenad i min ensamhet innan det var dags för allt i hemmet. Tvätt, städ och matlagning. You know 🙂

Det var så frisk och härlig luft men framför allt så oerhört vackert. Älskar hösten och alla färger. Trädens löv som skiftar i rött, grönt, gult och orange. Höstskruden är den absolut vackraste. Tråkigt bara att den är så kort. Snart står träden sär nakna och karga. Man får passa på att njuta.Hade mina lurar i öronen och lyssnade på Liv. Uppföljaren till Lykke av den svenska författaren Mikaela Bley. Den är stundtals spännande. Kanske lika bra att den inte är för läskig då jag går själv i skogen och lyssnar. 
Har haft en förkärlek till böcker med mina barns namn. En av de senaste jag läste och lyssnade på var Mios Blues 🙂


När jag hämtat barnen och Vida satt och tittade på barnTV och Liv lekte med sin kompis Emilia så passade jag på att lyssna lite mer. Man får passa på när det är lugnt. Vilket det sällan är så jag tar varje tillfälle i akt.


Skönt. Med ljudbok i öronen slipper jag ibland mina egna tankar som allt för ofta tar över mig på ett negativt sätt. 

På kvällarna när jag har svårt att sova och jobbiga tankar kickar in och ger mig hjärtklappning och får mig stressad inombords då åker lurarna in eller så läser jag direkt på min Ipad. Bästa terapin 🙂

Fly tankar, slappna av, fördriv tid, vad som… en bok är bästa tipset för mycket.

Nu i samarbete med BookBeat, Bonniers nya läs- och ljudbokstjänst, får du en månad gratis att lyssna och läsa så mycket du vill. Alla genrens du kan tänka dig finns, tusentals böcker.

HÄR! kan du skapa ditt konto hos BookBeat. Ingen bindningstid.

Erbjudandet ändras från 2 veckor till 4 veckor när du skriver in kampanjkoden i nästa steg.
Skriv bara in rabattkoden ”hannah”.

Stor Kram ❤️

I samarbete med BookBeat

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Bok kan vara bot mot jobbiga tankar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag skulle behöva fly alla mina jobbiga tankar och katastrofer som försiggår i mitt huvud. Så jag tar det här tipset med mig. 😀

  Svara
 • Även för mig är det en räddning att lyssna ljudbok eller pod när negativa tankar och oro tar över. Ett sätt att släppa det ett tag…
  Dessutom blir både städning och tvätt lite roligare.

  Svara
 • Älskar böcker och läser gärna flera i veckan. Oftast läser jag om sådana jag läst oxå. Både en och fem gånger. Men det är något visst med ”vanliga” böcker. Det måste lixom vara det. Det blir fel annars.. För mig i alla fall. Även fast jag kan förstå smidigheten med både att läsa på Ipad och lyssna på ljudbok. Man kanske borde ge det en chans till helt enkelt. Tack för tipset! 🙂

  Svara
 • Vad har du för mascara? Alltid så fint!

  Svara
 • Där har jag Lancome Definicils 🙂 Tack. Kram

  Svara