Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:24 | oktober 22, 2016

Radarpar

God kväll min vän. Vad har Du för dig?

Jag ligger i pyjamas på sofflocket. Så härligt lat och seg är jag. Kom precis hem från ett lekland där jag varit med barnen i flera timmar så jag kan med gott samvete ligga här och skriva till dig 🙂


Radarparet Vida och Charlie sitter också här och tittar på barnteve. Så himla söta ihop. 

Charlie ska sova här i natt och imorgon bitti ska vi in till stan, möta upp syster och så ska vi fyra gå och se Sune, med bl a Pernilla Wahlgren, på Cirkus. Efter det ska vi äta brunch och mysa.

Idag invigdes ett nytt lekland Lek&Bus i Rotebro. Där finns något för de flesta åldrar. Inte bara de små. Mio hade jättekul i deras studsmattor och adventure zon.

Gillar när det är fräscht och nytt. Ännu inget snor, slem och kiss i bollhav och studsmattor.

Du ska inte jaga bowlingklotet Vida! 🙂


Här kommer vi nog hålla till mycket i höst. 

Ikväll blir det bara att inte göra någonting. Så skönt.

Önskar dig en fin kväll.

All Kärlek ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Radarpar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Skönt å höra att det är fler som inte spökar ut sig och festar runt ikväll (halloween) utan bara tar det lugnt. Samma här, hemma allihop i familjen, ätit middag,någon spelar på datorn, en tittar på TV och jag kollar runt lite på bloggar, ha en bra kväll och mysig söndag.

    Svara
  • Halloween är inte förrän 31 oktober så många väntar nog med Halloween-fest till nästa helg eller t.o.m. helgen därpå när det är allhelgona 🙂

    Svara