Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:00 | oktober 23, 2016

Scarfstant

God kväll vacker. Hoppas att du har haft en skön söndag. Jag har kommit hem från stan och mysdagen med syster, Charlie och Vida. Hela familjen är hemma nu. Det känns allt skönt i mitt hönsmammahjärta. Alla är under mina vingar och jag har full koll.

Jag har redan hunnit ta av mig kläderna och dragit på mig min pyjamas 🙂 Det finns ingen bättre känsla. Göra sig helt klar för kvällen och bara vara. Alla håller på med sitt i olika delar av huset. 

Själv sitter jag i vår randiga fåtölj skriver till dig. Det är helt stilla och lugnt.

Perfekt tillfälle att passa på att recensera No7 Lift & Luminate TRIPLE ACTION Serum som jag använt morgon och kväll nu i flera veckor. Den är silkeslen i konsistensen och huden känns också len och med mer lyster. Har inte så mycket rynkor. Bara runt ögonen men de gillar jag. Det är väl bevis på mycket skratt i mina dar 🙂

Min hals har blivit väldigt slapp däremot och det avskyr jag. Hade tänkt bli en scarfstant och ha små scarfar runt halsen hela tiden för att dölja den men nu behöver jag inte det. Med serumet har min hals blivit bättre, stramare, på bara kort tid.


Kan i alla fall varmt rekommendera No7 Lift & Luminate TRIPLE ACTION Serum. 

Den finns endast att köpa hos Apotek Hjärtat. De säljer den exklusivt både i deras butiker men också i webbshoppen.

Nu ska jag och min pyjamas lägga oss i soffan och kolla Greys Anatomy. Äntligen har en ny säsong kommit. 

Stor Kram ❤️

I samarbete med No7


6 kommentarer6 kommentarer om “Scarfstant”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kanske blir ett köp. Tack för tipset 🙂

  Svara
 • Kul att den gör skillnad på dig:) På mig är den helt verkningslös 🙁 Jag har en del rynkor runt näsan pannan men ser ingen skillnad efter en månad. Får jag ingen effekt innan den är slut kommer den inte köpas igen.

  Svara
 • Vad tråkigt. Jag tycker inte den tar bort rynkor men den ger mer lyster och fasthet. Kan vara bra i förebyggande syfte också tror jag. Bibehålla det man har så det inte blir värre 🙂 Kram

  Svara
 • Hej,
  Vart har du köpt din rosa pjamas?

  Svara
 • Hej!
  Har du lottat ut vinnaren i tävlingen om presentkortet?
  Nyfiken

  Svara
 • Japp, den är dragen och kommer upp snart. Kram

  Svara