Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:46 | oktober 26, 2016

Nervositet och podd

God morgon min vän. Allt väl?

Tack för alla grattis 🙂 Ser verkligen framemot att öppna FME-butik i Malmö.

Idag ska jag vara barnvakt till Louie, min Moses. Ska ta med mig Vida så får hon hjälpa mig. Som vi längtar.


Jag passar på att ha Vida hemma hos mig när det går. Som idag. Tiden går så fort. Snart börjar hon skolan och då går det inte längre. Liv var mer ett förskolebarn. Hon älskade att gå till förskolan och ville man att hon skulle lyssan så var hotet att hon inte fick gå till förskolan om hon inte lyssnade det bästa 🙂 Då stod hon i givakt. 

Vida är en periodare. Hon vill oftast vara med mig men trivs jättebra på förskola så det är inte så att hon inte trivs. Hon har världens bästa pedagoger och fina kompisar men som sagt kan jag ha med henne och hon vill vara hemma så får hon det.

Igår fick jag äran att gästa härliga Angelica och Jessica Lagergren och deras 100:de avsnitt av deras Tvillingpodden.

Så underbara tjejer med sådan glädje och självdistans.

Har aldrig gästat en podd tidigare och den här var dessutom live på Scandic Anglais med en stor publik.

Var så nervös så jag var tvungen svepa ett glas bubbel innan jag skulle upp på scen 🙂 Satt på kontoret innan och drack mitt bubbel och gjorde mig klar. Älskar mitt nya halsband som jag fått av syster från hennes kollektion med Frimans smycken, VJ.

Så enkelt och fint.


Svidade om till Rachel Blouse, jacka Jofama, jeans H&M och skor Af Klingberg.Fick en fin höstbukett. 

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Nervositet och podd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här