Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:45 | oktober 28, 2016

Tjejhelg i Göteborg

Hej ❤️ Äntligen var det dags för min födelsedagspresent… en hel helg i Göteborg. Min favorit- och barndomsstad. En härlig tjejhelg med Lenita. Syster skulle också följt med men hon fick förhinder 🙁 Men vi har kul för henne också.

Nu sitter jag och Lenita på tåget och dricker kaffe. Om några timmar är vi framme och en fullspäckad helg med middagar, shopping, After Dark, Liseberg och annat kul väntar. Är så glad och tacksam!Vad har du för planer i helgen?

Hörs snart igen.

All Kärlek ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Tjejhelg i Göteborg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar Göteborg! SÅ längesedan jag var där dock. Har inte varit där på sju år tror jag (!). Snart dags hoppas jag. Kram ♥

  Svara
 • Var där förra helgen så mysig stad❤️Hoppas ni får det riktigt mysigt tillsammans. Stor kram

  Svara
 • Har just skrivit en 5-timmars tenta i sjukdomslära, så det blir att vila hjärnan samt att fira äldsta dottern som fyller 17 år idag! 🙂

  Svara
 • Wow så snygga ni är båda två!!

  Svara