Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:27 | oktober 29, 2016

Glada Göteborg

God lördag min vän. Ligger med skallebank i sängen och tar igen mig efter en kul kväll ute på stan här i Göteborg 🙂

Göteborg är verkligen bästa staden. Lika härlig höst som vinter och sommar. Det är ju egentligen en riktig sommarstad men jag tycker den är lika härlig året om. Min favvostad. 

Vi hade en fin dag igår och kvällen var så rolig.

När vi kom fram med tåget så promenerade vi till Hotell Pigalle som ligger nära stationen.

På Pigalle brukar jag bo när jag är här, både privat och med jobb. 


Kolla in vår säng. Här ligger vi gott.


När vi lämnat av väskorna så gick vi till NK och strosade runt. Fick en guidad tur av Dag som är varuhuschef. Det är Göteborg det. Glatt, trevligt och hjälpsamt. Besökte Design Only och den goa personalen där också. De säljer ju Femme Collection. Var inte längesedan jag hade event där.


Tack Dag.

Vi åt lunch och bara njöt av lugnet och att inte ha några måsten.


Väl tillbaka på rummet så lade vi oss och sov en timme. När gjorde man det sist? Så skönt.


Dags att rulla hatt.

Vi hade lite förfest på rummet innan vi gick till Toso där vi åt middag.

Wow vilket ställe. Kändes som jag var i New York. Precis samma känsla och atmosfär som på Buddakan där jag var för några veckor sedan. Och för att inte tala om maten! Det godaste jag ätit på mycket länge. Tack Lenita för denna magiska middag. Bästa ❤️Älskar meddelandet i min lyckokaka som jag fick efter maten 🙂 

När vi var smällmätta så gick vi till nattklubben 8eight sen Push och så avlutade vi kvällen med schlager på Schlagerbaren. Det var inte mycket folk ute på stan. Väldigt lugnt.

Nu ska vi bege oss ut på stan igen. Men för att shoppa.

All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Glada Göteborg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!

  Ni bor på mitt favohotell, i min favoritstad!
  Å jag har precis hämtat ut ett paket från Femme med en Elida Blouse och underbara Lou turtle sweater Rhubarb ❤️ Sååå snygg o mysig till mina svarta skinnbrallor (fake) och ett par högklackade skor!! När öppnar ni en Femme-butik i Gbg?? Jag har många kläder från er nu och älskar dem!!!

  Ha en fortsatt kul helg i Götet

  Stor kram

  Svara
 • Va synd att jag missade dig i Göteborg, var på after dark i går, dom va fantastiskt duktiga, lite sorgligt va det också. Vilket fantastiskt väder det varit i dag i Göteborg idag.Hoppas ni får en underbar kväll. Kram på dig

  Svara
 • Ni ser ut att ha det härligt!
  Här blir det en sväng till golden hits ikväll
  Kram

  Svara
 • Kärragatan 23D

  Svara
 • Hej! Du har så himla fina ögonfransar! Vad använder du för mascara? Eller har du fransförlängning? Ha det så bra och ta hand om dig och din vackra familj!

  Svara
 • Tack! Nope, det är mina egna. Använder alltid mascara med en smal borste som separerar bra. Nu har jag Lancome Definicils. Kram

  Svara