Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:45 | oktober 30, 2016

Myskväll

Åh vilken härlig och rolig helg jag har. Är helt salig och går med ett leende på läpparna. Den har verkligen innehållit allt. Strax ska vi ta tåget hem men först brunch.

Innan vi gick ut och åt middag igår så satt vi på vårt hotellrum och pratade, åt småplock och drack några glas vin. Så mysigt. 

Jag hade med mig ett rödvin som passar perfekt till starkare ostar och chark så jag beställde upp Pigalles grymma ost- och charktallrik till rummet.Det är ju det bästa att bara sitta och prata med sin bästa vän uppkurad i en skön soffa. 


Vi drack en fin Amarone, Ca’ Montini, från Italien. En klassisk Amarone, smakrik och hade en liten smak av bl a choklad. Den finns att köpa i både hel- och halvflaska. Ett tips till höstkvällarna. Tända ljus och ta ett glas rött med sin käraste.

Kram ❤️

Reklamsamarbete med The Wineagency 


7 kommentarer7 kommentarer om “Myskväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Läser din blogg varje dag och får dagligen ett leende på läpparna och ett o annat gott skratt av dig. Jag undrar vart din svarta tröja du hade på dig igår på bilden du la upp med shoppingkassar på Instagram kommer ifrån. Ha en fortsatt trevlig dag! Kram

  Svara
 • Tack snälla Johanna. Vad kul att höra. Den kommer från Gina Tricot. Kram

  Svara
 • Hej Hannah,

  Får jag fråga vad ditt ingrepp heter som du ska göra för rikliga blödningar? Du skrev ”åtgärda och kolla upp”. Majoriteten av kvinnor över 30-35 tror jag lider av rikliga menstruationer så jag undrar vad du menar med kolla upp?

  Varför jag frågar så mkt är att jag själv har problem med detta och stått i kö för något ingrepp jag ej kommer ihåg namnet på!
  Jag vet att det finns flera olika metoder så att säga.
  Varför jag avbokade var för att man måste vara 110 % säker på att inte vilja ha fler barn. Även om jag är så nöjd och inte vill ha fler så skrämde mig själva tanken.
  Så därför skulle jag så gärna vilja veta namnet på ditt ingrepp.
  Antar att du är klar med barnafödande (☺) men undrar hur du känner inför det ?
  Mvh !

  Svara
 • Lite privat kanske?
  Ta kontakt men DIN läkare och fråga vad det heter och betyder och om det finns olika metoder för det DU behöver göra.

  Svara
 • POP:Min fråga var till Hannah, inte till dig.(Förstår inte varför man ska svara för någon annan..?) Då Hannah har valt att delge om sitt ingrepp för svåra blödningar här i bloggen så antog jag att det inte skulle vara någon skillnad att namnge ingreppet. Det finns inte så många olika.

  Svara
 • Tror det är bäst att du går på en undersökning hos din läkare/gynekolog som jag gjort hos min och så får de berätta vad du behöver göra för ingrepp. Lycka till Elli.

  Svara
 • Hannah jag har gått på flera undersökningar och vet vad det handlar om i mitt fall. Det finns inte så många olika metoder /ingrepp för rikliga blödningar. Orsaken kan vara både myom eller stigande ålder.

  Eftersom du valde att skriva om att du ska göra ingrepp så trodde jag inte det spelade någon roll att namnge det för din del ☺ Ville främst veta om det är något som inte påverkar fertiliteten som du har hittat. De ingrepp jag har fått info om går det ej att få fler barn efter.
  Ska ringa och kolla igen .
  Och kram och lycka till.

  Svara