Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:47 | november 1, 2016

Katter och fuktboost

God tisdag vacker. Hoppas allt är väl med dig.

Jag har även idag en dag med två höstlovsflickor. Mysigt att kunna ta dessa dagar tillsammans. Imorgon ska jag ju operera mig så då måste de gå på fritids och förskolan. Mår jag inte alltför dåligt dagarna efter så får de vara hemma och passa upp mig 🙂

Igår hade vi en lugn och skön dag hemma, tandläkarbesök för Liv och sen middag hemma hos Ewa och hennes flickor Blanca och Julia.


Fyra söta katter.


Det var en vacker kväll i Sigtuna.

Imorse fick Liv och Vida följa med mig till bästa Karin på Eriksbergskliniken. De fick sitta och spela när jag fick min andra Skin Boost-behandling. Fukt på djupet. Med mina vanliga dag- och nattkrämer samt serum på ytan och Skin Boost på djupet så är min hud full av fukt. Härligt nu inför den kalla vintern då min hud tar illa vid sig av kyla och vind.De firar 18 år med flera bra erbjudande på behandlingar.


Nu är vi i Kista och ska se filmen Trolls på bio. Vida kör Chucky-face hela veckan 🙂

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Katter och fuktboost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Goeftermiddag Hannah ! Vet inte om
  jag har missat men vad är det för op
  du ska göra , hoppas inget allvarligt.
  Ha en fin dag . Kram kram ❤️

  Svara
 • Skrev om det häromveckan. Ska opereras mot blödningar down there samt ta prover. Kram

  Svara