Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:38 | november 6, 2016

Ett ljus av saknad

God söndag min vän. Har du en fin helg?

Jag har det så skönt. Nu sitter jag, Mio, Liv och Vida i soffan och tittar på Harry Potter och äter  en sen frukost. Har dukat fram massor av gott.

Igår var det en rolig, känslofylld och fin dag för Mio och oss alla.

Vi firade Mios födelsedag men åkte också in till stan och tände ett ljus av saknad vid Isaks grav. Älskade och saknade Isak. Saknar honom så det gör ont in själen och i kroppen, huden gör ont. Allt gör ont. 

Himlen var djup och mörk men lystes upp av stjärnor. Vida sa att Isak vinkade till oss och sa att jag måste titta upp på himlen. Då såg vi en stjärna blinka och vi visste att det var Isak. Han är hos oss hela tiden ❤️


Det var så vackert på kyrkogården. Alla gravar som lyste som stjärnor. Det visade på alla minnen, all sorg, all saknad och all kärlek på en och samma gång.


Hela familjen åkte dit och William tände ett av ljusen.

Det var så fint att vara där tillsammans. Gråta, prata, sakna och minnas.


Vida hade med sig sin lilla diamantlampa som hon ville ställa i Isaks lykta. 

Efter vår stund vid Isaks minnesplats så bjöd vi Mio på födelsedagsmiddag på en restaurang i stan. Den hade Isak gillat.


När vi kom hem så bäddar vi med täcken och kuddar i soffan och började vårt Harry Potter-maraton.


Mio och jag låg kvar och tittade när Peter och flickorna gått upp och lagt sig. Vi vaknade bredvid varandra kl 4 på morgonen 🙂 Vi orkade två filmer innan vi somnade. Vi fortsätter idag. Är det maraton så är det. 

Önskar dig en härlig söndag.

Var försiktig om du ska bege dig ut på vägarna.

All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Ett ljus av saknad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter så himla mysigt med HP maraton 🙂 Ser ni med svenskt eller engelskt tal när flickorna är med? Och får dom se även dom senaste filmerna? Dom är ju lite ”hårdare” än dom första 🙂
  Bara nyfiken och inga pekpinnar så du inte misstolkar!!
  Ha en riktigt mysig söndag nu.
  Kram

  Svara
 • Ja, jättemysigt. Vi kollar på engelska och översätter när de små undrar vad de säger. Mios önskan och hans lag nu 🙂 Har sagt att de bara får se de tre första sen tycker jag själv att de blir för mörka och otäcka. Särskilt de två sista. Kram ❤️

  Svara
 • Det var så sorgligt med Isak, sånt får inte hända! Men visst hade han problem också ?

  Svara
 • Men vilken konstig kommentar. Dels är det inte vår sak att veta/fråga om han ”hade problem”, och om han nu hade det (vad nu ”problem” är i din mening) så får du det att låta som att det som hände skulle vara mindre sorgligt.

  Svara
 • Vilken fin och mysig dag

  Svara
 • Mäktigt med Harry Potter och maraton. Är egentligen inget fan men efter att ha varit på Universal Studio så måste det medges att det är någots speciellt. Så fint att vara månäg vid graven och det är förlösande skönt att gråta tillsammans. Tycker jag.
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/11/06/love-is-all-around-4/

  Svara
 • <3

  Svara