Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:35 | november 10, 2016

Mer tid tillsammans

God torsdag vacker. Hoppas allt är väl. Skönt att vara hemma igen, och vilket vackert vinterlandskap vi kom hem till.

Så otroligt vackert. Älskart’.

Liv är forfarande risig så hon är hemma med mig. Vida är också hemma med oss. Vi ska ta en lugn dag. Spela spel och pyssla. Jag ska se till att få lite jobb gjort också.

Jag vill i samarbete med Alga slå ett slag för mindre TV, iPad och datorspel för våra barn. Visst det finns många pedagogika och bra spel på tex iPad men jag menar mer att de inte bara ska sitta själva och stirra in i en skärm.

Jag tycker att vi ska umgås mer. Barn ska leka mer tillsammans än bredvid varandra med varsin telefon eller vad det nu må vara.

Vi har infört två dagar när vi stänger ner allt sånt i några timmar bara för att umgås och spela de traditonella sällskapsspelen. Prata, skratta, tänka, klura, bli sura, vinna och förlora. Göra det tillsammans. Det gör oss alla gott och utvecklar barnen på ett bra sätt.

Jag och Peter brukar även spela Alfapet när vi är själva. Dricka ett glas vin och slå varandra i ord och poängjakt. Älskar det spelet. Hjärngympa 🙂

Har även några roliga frågesportspel och andra spel som hela familjen kan spela tillsammans. Som mina stora pojkar också tycker är kul.


Tjejerna har fått Stora Sakletarspelet med Pettson och Findus från Alga. Perfekt för deras åldrar. Jakten på Diamanten är också en favorit för alla åldrar och oss.

Ganska kul när jag fick detta samarbete för kollar man tillbaka i min blogg så har jag under åren spelat väldigt mycket Aplfapet och Jakten på Diamanten med familj och vänner 🙂Liv, hennes kompis Amelie och Vida satt hela kvällen häromdagen och spelade. Det var så roligt att iaktta dem och lyssna på dem när de spelade.

Mer sällskapsspel och tid tillsammans. Det gör  oss gott.

Stor Kram ❤️

I samarbete med Alga2 kommentarer2 kommentarer om “Mer tid tillsammans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hurra, älskar att spela med barnen eller som du skriver höra de spela tillsammans!

    Ha en mysig dag med tjejerna <3<3

    Svara
  • Så mysigt med spel och tid tillsammans. Det är absolut det med värdefulla som finns. 🙂 Hoppas att ni får en härlig helg. Stor kram!

    Svara