Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:08 | november 12, 2016

Fredagstacos med bästa gänget

God kväll min vän. Här hemma myser jag och tjejerna. Killarna, alla mina tre, är iväg med vänner på olika håll. 

Har dukat fram godis, chips och dipp som vi ska goffa i oss. Så skönt att ha en hemmakväll i myskläder och raggsockor. Vida ligger i mitt knä och är febrig så hon behöver en lugn kväll med massor av kärlek.

Mio sov hos mamma igår och åkte på Charlies kalas med henne. Hon och han hade en kväll tillsammans med shopping, middag och bio. Mimmis födelsedagspresent till Mio. Är avis. Vill också hänga med mamma en kväll 🙂 


Bästa M:en ❤️

Jo, igår bjöd jag in tjejerna här på Femme samt Olivia, Helena och Marielle från Femme Collection. Olivia är vår butiksansvariga i Malmö och Marielle jobbar med produktion och design. Helena är FME-säljare i Göteborg.

Vi hade så kul, gott och trevligt.

Egna kockar som lagade tacos. Tacos 2.0 skulle jag säga. Så mycket godare än den vanliga vi brukar äta hemma.

Det var Amir som vann Sveriges Mästerkock 2014 som låg bakom maten under kvällen. Han har tagit fram ett tex mex-koncept som säljs i matvaruaffären. Schysst Käk heter det. Så otroligt bra och gott. 

Amir lärde mig att sabrera. Första gången jag gjorde det och lyckades på första. 


Har lagt upp en film på Instagram när jag gör det och chockar mig själv 🙂


Vi hade en fotograf som tog massor av fina bilder under kvällen men jag har inte fått dem ännu så du får hålla till godo med de få jag tog tills jag får bilderna.


Amir bjöd på tilltugg innan middagen.


Vår fina Helena kom upp från Göteborg.


Helena, Bambi, Jenny Velvet, Marielle och Majas bakhuvud.


Pulled chicken, Pulled pork och Pulled veggies som var jackfruit. Massor av koriander, såser, jalapeños, majs, picklad rödlök och avokado. Martin kockade.

Under kvällen hade vi musik quiz och Guitar Hero-tävling. Kicki och Maja vann musik quizet. Ett poäng från mig och Jenny måste jag ju lägga till. Olivia och Marielle tog hem gitarrspelandet. Som vi kämpade. Jag var så usel på Guitar Hero. Men kul hade vi. Skrattade med och åt varandra 🙂


Kicki, Maja och jag.


För Peter och Majas skull hade vi Sverige-Frankrike matchen på datorn 🙂 Majas kille Victor spelar i Landslaget.

Nu ska jag och tjejerna mysa.

Hoppas du har en fin kväll.

All Kärlek ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Fredagstacos med bästa gänget”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Provade du pulled veggie? 🙂 är vegetarian sen många år men har aldrig provat jackfruit 🙂 Kram

  Svara
 • Den var godast faktiskt. Jackfruit ger jag full pott. Kram

  Svara
 • Hej! Du har så snygga kläder, som vanligt Hannah! Var kommer överdelen ifrån?☺ ha det gott kram.

  Svara
 • Fjuttihelvete vad gott det ser ut!

  Svara