Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:54 | november 14, 2016

Nytt tak och hår

Hej igen. Jag och Vida har picknick på vardagsrumsgolvet. Det är tomt och ekar för imorse var hantverkarna här och fixade med taket. Alla möbler står i ett annat hörn av rummet.


Nu är det i alla fall inte ett hål i taket.


En liten fis på tvären ser det ut som 🙂 Toapallen funkar bra som bord åt oss.

Var hos Catta på Creative Headz (Odengatan 32) i fredags och fixade mitt hår. Hon är bäst! Så grym på alla sätt. Inte bara som frisör. Jag var så snurrig och kom två timmar för tidigt. Men det löste sig ändå. Hennes kollega fick börja sätta i färger/slingorna och sen tog hon över när hon var klar med sin kund. 

Blev lika glad och nöjd som alltid.

Just nu fångas inte jag eller håret bra på bild…


Okammad och vabbande.

Bilden från i fredags är mer rättvis mot Catta och mitt hår 🙂


Färgade/blekte utväxten med folieslingor och flyttade upp mina HairTalk. Jag har två paket HairTalk för att fylla ut mitt egna hår. Har man en vanligt förlängning/förtjockning brukar man ha fyra-fem paket.

Klippte även lite på längden. Fint va?

Gillar när utväxten  bleks med folieslingor då blir den inte lika ”hård” som när den helfärgas. Har alltid helfärgat förr. Men hos Catta började jag med slingor. När håret väl börjar växa ut så ser det inte lika fult ut så fort heller. 

Håret är nog det enda som jag lägger tid på. Gör inget annat som naglar och fransar. Skulle inte ha tiden att springa och fixa med sånt stup i ett. Går till Catta ca var sjätte vecka och det räcker för mig 🙂

Stor Kram ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Nytt tak och hår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna följer i många år din och din systers blogg älskar er❤️❤️ Jag funderar vilket prentivmedel använder du?

  Svara
 • Jag använder NuvaRing. En P-ring. Så mycket bättre än ALLT annat jag provat under åren. Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah! När får man reda på om man blivit hudvårdstestare? 🙂 Håller tummar & tår! Kram

  Svara
 • Ikväll 🙂

  Svara
 • Såå fin, jag kallar den där hörnan hos Nattis för ”porrhörnan” där får man alltid stå och svanka lite för att håret ska läggas sig fint och hon kan fota. 😀

  Svara
 • Alltid lika fin ❤️

  Svara
 • Jätte fin!! Försöker få ordning på mitt hår också. Sakta men säkert ser jag en förbättring. 🙂 Ditt lyser verkligen!

  Svara
 • Jättefint hår! Ska också klippa av mitt en bit och färga det lite rödaktigt tänkte jag. man känner sig lite som en ny människa efter ett frisörbesök 🙂 kram på dig!

  Svara
 • Hej fina Hannah,
  Kan du inte berätta lite om Nuvaringen? Kan man ha utan att ha fått barn, hur ofta byts den, hormoner osv??
  Jag har såna förskräckliga humörsvängningar, äter piller men har slutat och märker ingen större skillnad…
  Undarar också vart snygga skjortan är ifrån som du har på bilden, den gråaktiga…
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Tänkte för en gångs skull lämna en kommentar :). Jag har följt din blogg under flera år av och till. Tack för allt du delar med dig av. Tycker du verkar vara en jordnära och go person. Och vilken härlig familj ni verkar vara.

  Älskar ditt hår! Och är det något även jag själv lägger tid på, så är det mitt hår. 🙂
  Du skrev någon gång att du inte är äkta blondin. Skulle vara kul om du kunde dela med dig av en bild på dig själv i din äkta hårfärg. 🙂

  Önskar dig och dina allt gott.

  Med vänliga hälsningar
  Sandra K Mölk

  Svara
 • Tack 🙂 Jag har varit mörk av och till under åren. Haft min egna hårfärg. När jag väntade Liv tex men även efter det. Finns ganska många bilder på det. Var riktigt mörk som barn. Som Mio. Men under åren har det blivit mer råttfärgat 🙁 Trivs bättre som blondin. Ska rota fram en bild och lägga upp annars kan du bara söka i mitt arkiv. Även när jag väntade Vida i början var jag mörk kom jag på nu 🙂 kolla runt jul 2011. Kram

  Svara
 • Tack Hannah för snabbt svar! 🙂
  Ah, kul det ska jag kolla in ;).

  Kram!

  Svara