Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:03 | november 15, 2016

Tankar och funderingar

Hej min vän. Hoppas du mår bra och har fått en bra start på veckan.

Här händer det verkligen ingenting mer än att jag och Vida är risiga. Ännu en dag hemma i sängen. 


Händer inte så mycket mer än så här 🙂

Igår kväll myste jag med Mio och William när de små somnat. Ibland vill de krypa upp med mig i soffan. Det är inte ofta det händer att William vill ligga i mitt knä och bli kliad på ryggen. Så jag tar vara på alla de stunderna.

Nu ska jag snart lägga ut de tio som blev utvalda till att bli hudvårdstestare. Så håll utkik.

Har så mycket tankar och funderingar så jag ska passa på att skriva mycket idag. Skönt att skriva av sig.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Tankar och funderingar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va fina ni är! Krya på er!

  http://mammapatronus.se

  Svara
 • Hej Hanna!
  Först vill jag börja med att tacka för en super bra blogg och för att du så generöst delar med dig av ditt liv. I ett blogginlägg den 7 November så har du på dig en grå stickad tröja som är helt underbar, vilket märke är det och var har du köpt den? Krya på er och kram

  Svara
 • Vad mysigt att de stora killarna i alla fall ibland vill gosa med mamma!
  Krya på er!!

  Svara
 • Krya på er!!

  Kram, Carina

  Svara