Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:31 | november 16, 2016

Otillräcklig

Hej min vän. Hoppas allt är väl med dig. 

Berätta gärna vad som händer i ditt liv. Alltid kul att få höra av dig. 

Vida är på förskolan idag i alla fall. Pigg och frisk.

Själv har jag legat i vidrig migrän och inte kommit ut sängen. Tog medicin för några timmar sedan och mår bättre. Mio fick i födelsedagspresent att gå och se den nya filmen från författaren av Harry Potter. Den har premiär idag och biljetterna är köpta. Han har sett fram emot det så otroligt mycket, och vill inte göra honom besviken, så jag får bara ta mig i kragen.

Avskyr att vara dålig. Avskyr att känna mig oduglig och otillräcklig. Har inte kunnat jobba på flera dagar. Har panik! Men det är ju inget man kan styra över tyvärr. 

Igår kurerade jag och Vida oss hemma. Vi ritade och vilade. Gjorde susen för henne.


Hon älskar att sitta och äta uppe på köksbänken 🙂 Goa tokunge.


Jag färglade i min bok och hon satt bredvid och ritade.


Katter och elefanter.


Hur söt elefant 🙂

Till middag lagade jag en laxpasta till familjen. Deras favorit.


Enkel och god. 

Steker lök mjuk i ganska mycket smör, sen lägger jag i färsk lax som jag skurit i tärningar och låter den bli ljus rosa och nästan genomstekt (men ingen yta). Pressar en halv citron över och tomatpuré. Rör om och häller på grädde. Salt och peppar. Låter det puttra en stund och blandar i pastan. 

Gott!

All Kärlek ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Otillräcklig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej ! Tack för att du delar med dig så fint i din blogg. Krya på dig !Hälsningar från Marianne

  Svara
 • Hej fina Hannah, jag är hemma och mamma ledig med min fina tjej på 2 månader vid namn Lilja, älskar dina barns namn men hade en sambo som bromsade, så Lilja fick det bli. Idag fick jag ett roligt mail att jag blivit utvald i tävlingen du hade att få testa några produkter, det är jag så tacksam för, så tusen tack fina du kram Linn från Norrland.

  Svara
 • Hej fina du..du ska inte känna så. Tänk att det är först när du inte orkar som det märks allt du gör för din familj och ditt företag i vanliga fall 🙂 Hoppas du snart mår bättre och njut av att inte orka utan bara vara stilla, HUR ofta gör ingenting?? allt är så stressigt nu för tiden…o nu lät jag som att jag var 100 år hihi 🙂 Kram på dig

  Svara
 • Hej! Krya på dig. Vi känner oss alla otillräcklig då och då. Man får bryta ihop lite och sen komma igen. Tänk på att du gör ditt bästa och sänk kraven på dig själv. Vet själv hur svårt det kan vara då jag är själv med tre barn men man kan inte mer än göra sitt bästa och det räcker.Kram!

  Svara
 • Förstår precis hur du känner! Har själv migrän varje månad eftersom det är hormonellt. Kommer givetvis när det minst passar. Har fått lära mig att inte ha för mycket bokat i kalendern. Men det där med barnen och familjen är svårt, det dåliga samvetet tar över fast man vet att det ordnar sig. Idag är barnen 18 & 20 så jag har äntligen släppt känslan av otillräcklighet.
  Du verkar vara en väldigt närvarande, kärleksfull och omtänksam mamma så ha inte dåligt samvete <3
  Katarina

  Svara
 • Hej!
  Tack för matinspirationen. Gjorde den till middag ikväll o jäklar så gott!
  Taggade dig på insta 🙂

  Hoppas du & Mio får en mysig kväll tillsammans trots att du inte känner dig iform.

  Kramar suus

  Svara
 • Usch låter inge kul med migrän 🙁 Hoppas det blir bättre snart!

  Jag hade en redovisning i skolan idag som handlade om könskvotering och jag hatar verkligen att redovisa. Var så nervös innan men hur skönt känns det inte när man gjort det? Även om det kunde gått bättre är jag supernöjd över att jag gjorde det inför 15 personer!! Ikväll ska jag inte plugga förutom att skicka in en uppsats, lite belöning måste man få haha!! Kram!

  Svara
 • Krya på dig. Man måste verkligen ha tålamod med sig själv, ha överseende med sig själv. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/11/16/vad-blir-det-for-mat/

  Svara
 • Det där lät gott! Fy för migrän, vet hur det är usch..Krya på dig!

  Svara
 • Jo, det som händer i mitt liv är att min man ikväll berättat att han träffat en annan o vill skiljas… känns overkligt…. Ligger m min sovande dotter bredvid mig nu o funderar o gråter… Inte kan jag vara utan henne varannan vecka!!!!!!!!!

  Svara
 • Fy, vilken jobbig sits!!!!! Hoppas det ordnar sig, och att du kommer ur det starkare!

  Svara
 • Tack!

  Svara
 • Stackare, hoppas verkligen du piggar på dig!!

  Med mig är allt bara bra, nästan bara väntar på att åka på nån av alla sjukor kollegorna drabbas av nu. Men peppar, peppar, känner mig alldeles frisk!

  Ha en bra dag!!

  Svara