Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:31 | november 20, 2016

It’s alive!

God söndag min vän. Hoppas att Du håller dig frisk och har en fin helg.

TACK för alla varma,omtänksamma och uppiggande krya på dig-hälsningar. Du gör mig så glad i hjärtat.

IT’ ALIVE! Utbrast Peter när jag igår för första gången lämnade min grotta 🙂

Har legat i ett mörkt sovrum bland alla mina olika mediciner och piller, sovit och väntat på att bli bättre. Igår vände det äntligen. Efter tre fulla dagar av antibiotika så kan jag svälja och har inte lika ont. Febern är också nere. Men dessvärre får jag fortfarande inte behålla någon mat eller vätska så det får bli en tur till vårdcentralen imorgon. Åt kycklingkebab tidigare i veckan så jag har mina misstankar.

Men jag känner mig levande igen. Utmattad och orkeslös men bättre. Amen to that.


När jag orkat så har jag kollat på serier. The Affair blev jag helt hooked på. Har sett alla säsonger och bara längtar till nästa avsnitt av säsong 3 som nyss släppts. Så bra!


Igår fick jag äntligen gosa och ligga sked med Vida. Pussa på älskade Liv och imorgon kommer pojkarna hem.


Nu är sovrummet städat, jag har vädrat, tvättat och bytt alla lakan. Bästa känslan.

Det värsta är bara att tvättrummet är helt fullt av tvätt. När jag är sjuk så stannar sånt. Har en hel del att ta tag i här hemma i veckan.

Men jag är tillbaka i alla fall. Tack för att du väntat på mig.

All Kärlek ❤️


26 kommentarer26 kommentarer om “It’s alive!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Välkommen tillbaka! Hoppas du snart mår ännu bättre! Kram kram

  Svara
 • Härligt att du blivit bättre The affair är en så bra serie, jag blev helt besatt av den, var svårt att jobba, ville bara hem o se nästa avsnitt Ser fram emot säsong 3. Ha det så fint // Med vänlig hälsning, Anna

  Svara
 • Åh vad skönt att läsa att du mår bättre trots allt!! Sakta men säkert…… Tänker på dig och önskar av hela mitt hjärta att du blir helt bra snart! Barnens kramar gör nog susen! Av kärlek får man kraft och blir piggare! Ta hand om dig!!

  Kram, Carina

  Svara
 • Välkommen tillbaka! Så skönt att höra att du mår bättre nu. Blev lite orolig för dig. Ta det lugnt och sköt om dig fina du ❤️

  Svara
 • Du får visa dom andra i hushållet hur tvättmaskinen funkar så slipper det bli fullt bara för du är sjuk

  Svara
 • Min tanke precis – har man tonåringar i huset så kan de bra sköta en del av tvätten. Det gjorde jag i alla fall i den åldern 🙂

  Svara
 • Krya!

  Svara
 • Så härligt att höra ifrån dig igen och så skönt att du mår bättre Kram Eva

  Svara
 • Kanske vinterkräkan annars? Den har väl börjat härja nu.. Om det är det, var extra noga med att tvätta händerna sen och dyl, så den inte kommer tillbaka. Fick den två gånger på raken ett år, aldrig varit så sjuk som då, trodde verkligen jag höll på att dö. Kunde inte ens sitta upp själv, så min dåvarande stackars pojkvän fick hålla i mig när jag satt på toaletten, samtidigt som jag kräktes ner i badkaret, för jag bara skakade så mycket. Men det blir bättre till slut i alla fall 🙂 Krya på dig! <3

  Svara
 • Vad skönt att höra att det vänt. Ta det nu lugnt ett par dagar så du hämtar dig ordentligt. Be om hjälp med tvätt och annat.
  Många kramar
  Ing-Marie

  Svara
 • Varför kan inte din man eller de äldre pojkarna sköta tvätten?

  Svara
 • Oooohhh,,, vad jag undrat och längtat efter dig.
  Vad skönt att du mår bättre.Ta det nu lugnt ett tag till.
  Hälsningar Skåne.

  Svara
 • Skönt att du är tillbaka! Kram

  Svara
 • Jag antar att det är salmonella du misstänker. Jag och min man har haft det. Eller vi har inte lämnat några avföringsprov för att fastställa men enl. Läkaren på vc så fanns det ingen anledning till det. Han hävdade att vi är två i övrigt friska vuxna som inte arbetar i livsmedelsbranschen och därför var det bara att vänta ut. Har nog aldrig varit så sjuk någonsin och det höll i sig ett par veckor. Annars kaske du haft vinterkräksjukan och sen lite penicillin på det så kan det nog ta ett tag tills magen är i ordning igen.

  Ang. Tvätten så kan jag inte göra annat än att hålla med övriga. Resten av familjen borde utan att du ens säger något fixa det. Om grabbarna har varit borta så är du väl mig veterligen gift med en vuxen karl som verkar ha varit hemma i helgen…

  Svara
 • Men så skönt att det äntligen vänt, blev smått orolig för dig allt! Nu blir du starkare och känner dig piggare för varje dag, men försök ändå att ta det lite lugnt så kroppen hinner hämta sig ordentligt. Stor Kram till dig, tänk på att du är värdefull!

  Svara
 • Vart ser du säsong 3 av The Affair? Vill se!!!!

  Svara
 • HBO Nordic 🙂

  Svara
 • Vart har du hittat säsong 2 och 3 på The affair?

  Svara
 • På HBO Nordic. Galet bra!

  Svara
 • Jättevanligt med magsjuka från biopopcorn oxå!!!!!!!

  Svara
 • Det började innan popcornen.

  Svara
 • Åk och kolla upp det campylobakter är inte att leka med jag blev inlagd med dropp och anitibiotika. Fick inte behålla något inte ens vatten så fy och tyvärr tog det många veckor innan det gav med sig och jag var ok igen. Krya på dig <3

  Svara
 • Misstänker dessvärre att det är just vad det är 🙁 Vidrigt. Tack snälla. Kram

  Svara
 • Fy vad läskigt. Hoppas att det inte är någon hemsk salmonella. Ta det lugnt och krya på dig.

  /Kamilla

  Svara
 • Hej Hanna, stackars dig, hoppas det ger med sig nu! Köp probiotika för att hjälpa magen lite (finns jättebra på greatlife.se). Tack för tips om The Affair, jag absolut älskar den serien men visste inte att det fanns en säsong 3, halleluja ska genast skapa abonnemang på HBO Nordic. Kram och sköt om dig!

  Svara
 • Vad skönt att du mår bättre!

  Svara