Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:55 | november 21, 2016

Vänner, soffhäng och inplastat hem

Hej min vän. Hoppas att din måndag och vecka har börjat bra. 

Jag är på benen och det känns skönt men det är ett tag kvar innan jag blir helt återställd. Det här med magen är inte roligt.

Blir inte kontoret idag utan jag får jobba hemifrån. I sovrummet. För resten av huset är helt täckt i papp och plast. Efter att de rev taket pga vattenläckan så ska de måla om både tak och väggar. Peter flyttade alla möbler och mattor igår och imorse kom målarna och täckte allt. Det kommer bli bra men just nu känns det prutt. 

Min goda kära vän och granne Tone (bor mittöver oss) bjöd hem oss på födelsedagskalas. Vi var 11 vuxna och massor av barn. Jag var inte roligaste gästen då jag varken kunde äta eller dricka men jag var med på ett hörn ändå 🙂

Det deppigaste av allt var att Tone bjöd på bland det godaste jag vet. Raclette. Ostfreak som jag är. Jag ville så klart komma förbi en stund och lämna paket och krama om Tone.


Hon hade tänt lyktor utför. Så mysigt. Hon är grym på allt som har med inredning att göra. Deras hem är alltid så galet fint, hemtrevligt, väldoftande och ombonat. Måste köpa ett raclette-järn. Så vansinnigt gott men också socialt. Man sitter länge och steker, äter, pratar och har sig. Middagen blir trevligare och längre. Allt som har med många mindre rätter, fondue, raclette och liknade är bäst tycker jag.

Gillar du det?


När alla åt GOTT och drack GOTT så låg jag på soffan och drack te 🙂


Är man med godaste vänner så känner man sig alltid som hemma. Hos Tone gör man alltid det. Kändes som när man var liten och var med sina föräldrar på middagar. Låg och lyssande och var delaktig men ändå inte 🙂Grattis igen bästa Tone!


Så fint!


Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Vänner, soffhäng och inplastat hem”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fint Tomelilla gjort det 🙂 Här är jag hemma med först ett barn som har magsjuka och nu fick jag hämta nästa från skolan.. Vabbat i 1,5 v nu… suck! Hoppas ni klarar er bättre!!
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • En tanke: Har man tagit prover hos läkaren?
  Om det är salmonella eller liknande ser man det med ett enkelt prov och då kan du få rätt medicin snabbt.
  Ge dig inte! Kram från en fellow emetofob

  Svara
 • Men fina du, vad skönt att du mår bättre nu tjejen.
  Du strålar som alltid i alla fall.
  Det ser ut att ha varit jättefint och mysigt. 😀

  Hoppas du får en fin måndag idag.

  Svara
 • Stackars dig Hannah , inget roligt
  och gå på kalas när man inte kan
  äta och dricka det som bjuds:(
  kul och vara med ändå så klart.
  Fortsätt krya på dig Hannah ❤️

  Svara
 • Hej!
  Undrar var din vän Tone köpt det högra svarta bordet man kan se på bilden utanför hennes ingång, det var jättefint!

  Svara