Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:27 | november 22, 2016

Knappt så jag tror det är sant

Hej min vän. Allt väl?

Det blev inget spel med killarna igår för Liv började kräkas 🙁 

Fick ligga och vaka bredvid henne, redo med hinken och lugnande klappar på huvudet. Som om inte det vore nog så började Vida OCKSÅ kräkas under natten!!!

Det slutade med att jag fick lägga en madrass inne på toalettgolvet där jag fick ligga med Vida och Peter låg i sängen med Liv. Liv kan säga ifrån men det gör inte Vida. Hon är precis som mig. Får fullkomlig panik. Du som följt mig genom åren vet att jag lider av emetofobi. 

Vi alla somnade om vid 5 imorse. Varför blir alltid barn dåliga på natten?!

Den där sketans vinterkräksjukan går både i Livs klass och på Vidas avdelning på förskolan så det var nästan väntat. På sätt och vis är det skönt att båda fick det samtidigt så man har det avklarat.

Det går bra nu.


Nu spelar vi spel och äter frukost. Flickorna har fått i sig lite yoghurt. De är pigga och glada idag. Halleluja för det. Hoppas det håller i sig.

Kram ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Knappt så jag tror det är sant”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Magsjuka är det värsta jag vet. Hoppas ni snart mår bättre. Kanske var det som du också hade eftersom båda flickorna fick det samtidigt. Krya på er!

  Svara
 • Nä, jag har en typ av salmonella. Har inte kräkts. Kräksjukan kommer från skola/förskola. Jag har varit hos läkaren och haft min magbakterie sedan en och en halv vecka 🙁 Tjejerna är redan pigga 🙂 Tack och Lov. Kram

  Svara
 • Åh, ni spelar ju vårt spel! Så roligt!! ❤️❤️
  Kram från Annika på Raincom

  Svara
 • Hej Hannah! precis som du har jag denna fobi. Får fullständigt panik och min man får ta hand om mig, blir som ett barn. Tror jag har googlat på allt som skulle kunna förhindra magsjuka/ vinterkräksjuka…men det verkar ju vara svårt att helt skyddas från detta avskyvärda.

  Krya på er och skönt att barnen verkar vara piggare. Stor kram! Bästa bloggen har du!

  Svara
 • Hej, här är en till med kräkfobi! Så himla jobbigt i dessa tider att lida av det. Sedan jag och min dotter började äta probiotika (Lactovitalis från Holistic) så har vi klarat oss från magsjuka…pepparpeppar…lär väl åka på det nu bara för jag skrev så! I alla fall kan jag rekommendera probiotika, tror på att det kan skydda mot magsjukor!

  Svara
 • Tack för tips. Det ska genast införskaffas. Kram

  Svara
 • Usch vilken natt ni haft! Hoppas resten klarar sig!

  Svara
 • Hej. Emetofobi går ganska lätt att bota med rätt hjälp skulle råda dig söka terapi inom tex NLP Neuro lingvistisk programmering.

  Svara
 • Hej! I vår familj så har vi också tagit probiotika Probimage för vuxna och det finns även för barn.Ska ätas varje dag. Det är många år sedan som vi hade maginfluensa tack vare tabletterna. Vi dricker även varje dag Proviva och yoghurt med goda bakterier i. När vi åker utomlands tar vi alltid tabletterna med oss så att vi klarar oss från att bli sjuka. Tack för en bra blogg! Kram

  Svara
 • Jag lider oxå av kräkfobi – det är så jobbigt och det har tyvärr smittat av sig på en av döttrarna. Hon har haft grov kräkfobi & för några år sedan sökte jag hjälp åt henne. Hon fick då träffa en jättebra psykolog & fick hjälp genom KBT. Nu är hon mycket bättre & ”normalt” rädd. Din blogg är så fin & har läst den i många år nu

  Svara