Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:04 | november 23, 2016

Dagens look

God onsdag min vän. Eller är det ens onsdag? Har ingen koll på nåt längre känns det som. Mår du bra?

Har det hänt något som du vill dela med dig av? Alltid kul att veta vad som försiggår i ditt liv. Just nu är jag i stort behov av lite sällskap så tveka inte att skriva 🙂

Börjar bli tokig här hemma. Nu måste vi bli friska så jag kan lämna huset!!! Just nu är det lika kul att sitta här hemma som att titta på målarfärg när den torkar. Och det kan jag ju göra också med tanke på att hela undervåningen målas om.


Dagens och de senaste dagarnas look. Flottigt hår, osminkad, avskavt nagellack och allmämt sunkig.Åt en god gröt med färska bär och mjölk alldeles nyss. Det var väldigt gott och det enda som hänt so far idag 🙂 

Tjejerna busar runt och jag tänkte att vi skulle få lite frisk luft och ta en promenad runt grannskapet.

Önskar dig en fin dag.

Stor Kram ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Dagens look”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har samma look som dig, glidit runt i samma mjukisar i 3 dgr. Lämnat o hämtat och handlat mat i dom oxå. Lite sunkigt men oxå befriande. Ibland har man inte ork. Och då gör man så gott det går, och det är oxå bra!
  Har ni nån Thailand resa bokad i jul? Vi packar resväska o rymmer i 3 v. Kommer hem när skolan startar. Inte till Thailand dock. Onsdagar är bra! För då är det Greys jag låser in mig i sovrummet. Ingen får störa. Det är min egentid hihi.. Önskar dig en fortsatt fin dag.
  Stor kraaam ❤️

  Svara
 • Bytte från min fleece-one piece som jag de senare tre dagarna hasat runt i till mjukisbyxor och hålig tisha 🙂 Nä, vi har ingen resa planerad till Thailand… tyvärr. Längtar tillbaka dit dock. Vad sköt för er att sticka iväg i tre veckor. Trevlig resa. Jaaaa! Greys är bäst. Kram från en sunk till en annan ❤️

  Svara
 • Stort krya på dig finis.
  Hoppas allt är okej och bra snart igen.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag köpte den vita Rachel blouse i storlek small. Är 165 cm lång. Skall den vara lite pösig eller skall jag returnera och byta till xs? Vet inte hur den är i storleken, försöker titta på dig när du har på dig den. Den är verkligen jättefin och tänker att den sitter snyggt lite stor till ett par tajta jeans.

  Vänligen Sofia

  Svara
 • Hej Sofia, jag gillar när den är aningens större. Som du skriver så är det snyggt till ett par tighta byxor. Jag har S i min och är 172. Modellen är vid i sig. Kram

  Svara
 • Hej!
  var ute o käkade igår med en fd kollega o två nuvarande kollegor, vi åt Fonue, gott 🙂
  ikväll är det Öppna Hus igen för Gymnasiet. min som går i nian o ska söka in. Favorit Samhäll Beteendevetenskap med möjlighet att spela fotboll på lektionstid.
  på torsdag ska jag på tjejträff o vi ska ha lite vinprovning, alltid kul att träffa vänner som man kännt i typ 40 år, på fredag ska vi ut o käka på Mö Live, Marcus S restaurang Kitchen & Table. o på lördag blir det kalas för de tio närmsta, var flera som skulle på andra kalas o är bortresta, vi brukar vara över 20. ifjol gick tyvärr min fine pappa bort i cancer så inte samma sak utan honom men ska ändå bli trevligt. vi ska laga Chili på Högrev. med surdegsbröd ngn god sallad o tårta är beställd. Ha det bra o bli frisk nu! Kramar! fr Malmö

  Svara
 • Vad sorgligt med din pappa. Så fruktansvärt när någon man älskar går bort. Men de går bara lite i förväg. Vi ska se dem igen. Vad härligt med så mycket god mat. Vilket bra gymnasieval. William går också i nian så vi pratar för fullt här hemma om gymnasieval. Att inte välja efter vänner utan tänka på framtiden. Kram

  Svara
 • Här ser det likadant ut med mjukisar, smutsigt hår, osminkad och halvdant nagellack. Tentavecka och pluggar så det stänker om det inför tenta som omfattar alldeles för mycket. Försöker tänka att belöningen bara är runt hörnet, efterlängtad semester till Miami om några veckor. Glädjande och uppiggande att gå in och läsa din blogg och njuta, i vanlig ordning. Tryggt och nån slags hemmakänsla över det. Tack för det, kram!

  Svara
 • Är också hemma, sjukskriven sedan i aug i början pga sorg då min pappa gick bort efter en tids sjukdom, höll hans hand till slutet Sedan utvecklades detta till ett utmattningssyndrom, igår provade jag akupunktur för den spänningsvärk jag har i kroppen, så idag känner jag mig rejält mörbultad! Men har förberett mat för helgen då vi får gäster.. (social träning) . Men jag måste vila mycket, är trött o utmattad hela tiden… men framåt går det så sakteliga! Hoppas du har en fin kväll med dina hjärtan!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag länkade precis ditt blogginlägg med tvätthögen till min man eftersom han tror att vi är de enda som har högar med ren tvätt… Han tror även att alla andra har tipptopp hemma jämt… Det är så skönt att se att vardagen pågår hos de flesta!
  Annars har jag precis börjat på ett nytt jobb, efter en herrans massa år på samma ställe Känns spännande och inspirerande. Hoppas det håller i sig.
  Jag skriver sällan till dig, men jag läser dina inlägg varje dag och har gjort sedan du startade. Gott betyg till dig alltså!
  Hoppas ni kryar på er snart!
  Hälsningar Nina

  Svara
 • Hej
  Hoppas ni snart mår bättre?!
  Allt snurrar på i en väldig fart .. måndag å sen fredag känns det som.. som vanligt lixom, men det va någon som sa att man ska va glad att det är som vanligt!!

  Jo er Maya /Maja klänning är så fin. Ni råkar inte ha någon undangömd i XS -S ?har frågat förr å kollar även Tradera .. vill verkligen ha en
  Kram Malin

  Svara
 • Du är vacker även när du är sunkig
  ☺️, Du o din vardag förgyller många av oss läsares vardag, du är bäst.

  Svara