Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:40 | november 26, 2016

Spel och tid med familjen

God lördag min vän. Hoppas att du har en fin helg.

Vi är hemma hela familjen och bara umgås. Jag och Peter reser till USA nästa vecka så det är viktigt för mig att få tid med alla barnen och vara tillsammans.

Jag och tjejerna har haft tid att spela spel senaste veckan när vi varit hemma och det har varit ett trevligt avbrott mitt i alla krämpor och sjukdomar.

Jag, Mio och Liv tog en match Tribalance nu på förmiddagen. Ett kul spel som killarna också brukar spela mot varandra. Perfekt för dem 13 och 15 år.Vida småsur för att hon inte kunde vara med denna omgången 🙂


Det krävs både fokus och hjärngympa. En bra kombo. Det är spännande men jag kan inte låta bli att bli galen när jag förlorar 😉

Ett bra julklappstips till familjen. Finns så många bra, spännande, bildande och roliga spel för alla åldrar från Alga.

Ett annat riktigt roligt spel från Alga är Sveriges Mästerkock. Det har jag bara spelat en gång men vet att det kommer slitas väl när vänner är här på middag. Det perfekta sällskapsspelet för oss vuxna men även för större barn. Kan ju vara bra att de lär sig lite matlagning också. Peter som inte ens lagar mat tycker t.o.m. om detta spelet.

Kanske inte bara de större barnen som borde lära sig lite av det här spelet 🙂
Fråga mat och kemi/teknik sätter inte jag. Gör du?

Stor Kram ❤️

I samarbete med Alga

var tsCsId=17601203;


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här