Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:23 | november 27, 2016

Min kropp ville inte längre

God kväll ❤️ Har du haft en fin söndag och första advent?

Jag fick tillbringa hela min eftermiddag och kväll på infektionsakuten. Har ju inte fått behålla något jag ätit eller druckit i TVÅ veckor nu och idag sa min kropp ifrån ordentligt. Den vill helt enkelt inte mer. 

Det är typiskt mig. Vet att det inte är bra men jag försöker alltid bita ihop så länge det bara går när det kommer till mig själv. Vill inte sjåpa och vara till besvär.

Trodde jag började bli bättre och åt lite middag med familjen igår. Det skulle jag inte gjort. 

Så nu har jag fått dropp, tagit massor av prover. Har fått en vidrig magbakterie av kyckling. 

Känner mig aningens piggare i kroppen efter droppet. Var ju helt uttorkad så kroppen behövde fyllas på. Den har varit helt urlakad och jag har inte haft ork till något. Huvudvärk och magont. 40 i feber, halsfluss och antibiotika på det. Veckan innan det här bröt ut operarade jag mig. Så nu har jag sett sovrummets fyra väggar allt förlänge. Jag smittar inte så familjen klarar sig. Men det har varit lite väl mycket nu. Allt kom verkligen på en gång. 

Ska in på dropp i veckan igen. Men nu tror jag att det vänder. Kan ju inte fortsätta så här.Låg här i flera timmar och stirrade på droppställningen. Väldigt fin och go personal så det kändes skönt mitt i allt. Blir alltid lika glad och positivt överraskad när jag bemöts bra när jag kommer till ett sjukhus. Det borde ju vara en självklarhet egentligen.Nåldyna. De fick sticka mig sju gånger på olika ställen innan min kropp gav ifrån sig lite blod till provtagningen. Den var inte medgörlig. 

Sista timmen fick jag finbesök av Peter och tjejerna så tiden gick så mycket snabbare.


Nu ska jag sova.

Varma godnattkramar ❤️


44 kommentarer44 kommentarer om “Min kropp ville inte längre”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Krya på dig!
  Kram
  Linda

  Svara
 • Krya på dig ❤️

  Svara
 • Krya på dig

  Svara
 • Svara
 • Uscha uscha. Hoppas det vänder nu!
  Kram o krya på dig!

  Svara
 • Åh nej har du åkt på Camtolybacter! Hade det själv direkt efter sommaren, det är vidrigt!
  Ett tips, drick resorb!
  Krya på dig och ta det lugnt och vila massor!

  Svara
 • Krya på dig nu. Var rädd om dig!❤️

  Svara
 • Krya på dej . Hoppas det går fort över nu med lite hjälp. Kram /Marie

  Svara
 • Nej usch vilken otur! Skönt att få veta vad det beror på i alla fall. Hoppas det vänder nu, krya
  Kram Eva

  Svara
 • Krya på dig fina ❤️ Kram Linda

  Svara
 • Fina Hannah
  Krya på dig nu o hoppas verkligen du blir bra asap styrke kramar

  Svara
 • Hoppas du snart mår bättre! Kram Sofia

  Svara
 • Kära vän. Vet precis hur du tänker med att gå för länge och sen är det ibland för sent. Har vart sjukskriven i 7 månader pga utbrändhet men började äntligen jobba nu i november. Kämpade länge och tänkte att det blir bättre trots att kropp och huvud bara sa nej! Till slut orkar inte kroppen. Skönt att du får dropp nu och att de har koll på dig så du blir bra. Stor kram till dig fina Hannah!

  Svara
 • Nämen fina vännen!! ❤️ Ta det väldigt lugnt och krya på dig nu.

  Varma kramar

  Svara
 • Kryakramar ❤️

  Svara
 • Fina du! Var rädd om dig.
  Krya på dig!

  Svara
 • Krya på dig!

  Svara
 • Stackars, stackars dig, Krya på dig!

  Svara
 • Va rädd om dig.
  Kramar

  Svara
 • Usch vad hemskt! 🙁 Åh krya på dig Hannah och ta hand om dig!! <3

  Svara
 • Krya på dig och var rädd om dig!!❤️
  Snart mår du bra igen!
  Kram från Åsa!

  Svara
 • Usch, låter inget vidare Stackare Låter som du kan ha fått campylobacter bakterier nästan…har haft det inget kul alls…Droppet brukar rätta upp en bra, sen ska ”skit-bakterierna” också försvinna så klart Kämpa på där så blir det nog en bra december trots alltKram

  Svara
 • Krya på dig finaste❣️❣️

  Svara
 • Jag hoppas att du snart mår bättre igen! Det låter som en riktigt hemsk tid med sjukdom för dig sista veckorna. Allt gott till dig!
  Kram Gunilla

  Svara
 • Krya på dig Hanna!!! Kram

  Svara
 • Kryakramar

  Svara
 • Krya, Krya fina Hannah! <3

  Svara
 • Men stackars stackars dig!
  Vet du vart du fått denna skit & tänk vad hårt det kan drabba kroppen.

  Hoppas du att du kryar på dig snabbt.

  Krya på dig.

  Kram Frida/Gbg

  Svara
 • Krya på dig fina Hannah ! <3

  Svara
 • Krya på dig❤️

  Svara
 • KRYA PÅ DIG!

  Svara
 • Krya på dig Fina Hanna och var rädd om dig och vila. kram Mona

  Svara
 • Jag hoppas verkligen det vänder och att du får börja må bra igen!!

  Svara
 • Åh vilken pärs du gått igenom..
  Hoppas det vänder nu!!
  KRYA PÅ DIG fina Hannah ❤️
  Kram Eva

  Svara
 • […] familjen tillbringade Hannah Graaf, 38, eftermiddagen och kvällen på infektionsakuten. På sin blogg berättar hon att hon på två veckor inte kunnat behålla vare sig mat eller […]

  Svara
 • Inte kul.Låter som du fått campylobacter.Fick det för många år sedan då jag åt en kycklingsallad på en restaurang. Blev jättedålig och fick ligga på sjukhus med dropp i flera dagar. Krya på dig.

  Svara
 • Nej, men så mycket elände du åkt på sista tiden! Förstår att du känner dig helt slut i kroppen av allt. Nu måste det ju bara vända åt rätt håll. Stort Krya på dig och kram!

  Svara
 • Krya på Dig & STOR Kram!

  Svara
 • Näää men nu får det väl ändå
  vara nog , stort krya på dig Hannah ❤️

  Svara
 • Men för hundan, vilken skit-höna!!! Krya på dig en masse!!

  Svara
 • Krya på dig nu, det finns bara en av dig så du måste vara rädd om dig för du behövs <3

  Jag har läst din blogg i några år men bara kommenterat någon gång men kom att tänka på, visst hade du jättemycket halsfluss osv. ett tag och skulle operera bort halsmandlarna efter att du fött Vida hade du bestämt dig för.
  Har du gjort det? Kanske även det var ett sätt för din kropp att säga ifrån ¨på skarpen att NU ÄR DET NOG!
  Det är dags att göra saker för din egen skull, du verkar ha en underbar man i Peter som gör allt han kan för att du ska få det lugnt och bra. Men det spelar ingen roll, Peter kan inte GE dig ditt inre lugn för det brukar vara hur man är inuti som är boven.
  Kan ta ett ex. med mig själv, alla tycker att jag är så lugn och cool, tuff och går min egen väg mm. Jag började må dåligt först fysiskt för min hjärna hade inte fattat än att jag var stressad upp över huvudet. När jag gick på toan tex. så satt jag samtidigt och rensade tvätt,fyllde på toarullar i behållaren osv. Då jag duschade så var det mer fokus på att städa badrummet samtidigt- golv, väggar,handfat mm. Hade jag bestämt att i morgon ska vi städa så innan jag gick och lade mig så hängde jag ut alla mattor och dammsög så det inte var så mycket kvar till städdagen. Efter ett tag orkade inte min kropp så "jag missade dörren". Fick börja om. Det är inget jag önskar NÅGON och def. inte dig… Har du någon samtalskontakt? det kan vara kanon att gå till någon och prata även om man har ett helt ok. liv om inte annat för att förebygga. Stor Stor Kram.

  Svara
 • Stackars dig. Nu får jag hoppas att du snart piggnar till efter alla sjukdomar den sista tiden så du kan njuta av den stundande julen.
  Krya på dig.
  Stor kram Iréne

  Svara
 • Krya på!

  Svara
 • Krya på dig Hanna och hoppas du mår bättre. Fick kraftig tarminfektion förra månaden pga kyckling med. Det var fruktansvärt. Satt på toaletten 10 av 24 timmar varje dag (kändes det som) i en vecka. Sen höll jag ihop och 40 graders feber kom direkt och sjukhuset väntade. Tur det blir bättre! Kram!

  Svara