Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:56 | november 28, 2016

Brillor och brutna ben

God kväll min vän. Nu har lugnet lagt sig. Barnen är snart redo för sängen och jag ska sätta mig och förbereda lite mer inför morgondagens workshop. 

Sen hoppas jag att det släpps ett nytt avsnitt av The Affair, säsong 3. Då blir jag lycklig 🙂


Fick ett så fint blombud av Tourn som jag jobbar med. Tack ♥

Hittade fram en av mina tomtar och två granar när jag rotade efter en vas till buketten. Jag har mina gömmor lite överallt i huset. Vet själv inte var eller vilka. Blir alltid överraskad när jag hittar saker jag glömt/gömt bort.


Julandan har ännu inte riktigt fallit över mig. Men den kommer. Då ska det finnas tomtar i alla vrår, ljus, lyktor och julstämningen ska ligga som ett fluffigt, göttigt täcke över hemmet 🙂


Orkade inte lägga ner så mycket hjärta i kvällens middag så det fick bli makaroner och kycklingkorv. Kanske ska jag prova på Ernst köttiga falukorv nästa gång 🙂


Hur söt?! Hi hi. Mina brillor. Minns själv att man som barn ville ha glasögon, tandställning och gärna bryta benet så man fick ha gips och kryckor till skolan. Tydligen är önskningarna likadana idag. Tror Liv ber mig en gång i veckan att sätta bandage på hennes arm eller ben 🙂

Bakat har vi gjort också. Eller mest barnen. Jag vakade mer över att det skulle bli rätt mått och att de inte skulle äta upp all deg.
Nu blir Peter glad när han kommer hem. Han är som en gammal farbror. Han älskar småkakor.

Kanske finns en anledning till att han kallar mig en feeder 🙂 

Tack för att du finns.

All Kärlek ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Brillor och brutna ben”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Trots jobbigheter verkar ni ha det så mysigt! Jo, som emetofob tycker jag om att läsa om positiva nyheter…så får jag vara så fräck och fråga om ni andra 4 klarade er från flickornas magsjuka?

  Svara
 • Mmm, så gott med hembakade hallongrottor! Letar ni efter nya recept att testa så titta
  gärna in på min blogg, fredagskakan.com

  Kram

  Svara
 • Åååååååå så gott med hallongrottor

  Svara
 • Såå mysigt ni har 🙂 Det går igenom datorskärmen när du myser och umgås med dina barn.
  Så klart går livet upp och ner och i bland känns det som ett mindre världskrig hemma hos de flesta, men du har alltid sådan värme & kärlek i orden när du skriver om dina barn..
  Tack för en jättemysig blogg med en blandning av livet upp och ner 😀

  Svara
 • Hej!!
  Vill bara säga tack så himla mycket för att du var inne och tittade på vår blogg, Vi känner oss verkligen sjukt hedrade, tack tack!!

  Svara
 • Haha jag är likadan med små gömmor i huset! Borde egentligen glra ett ryck och sortera bättre, blir så svårt att hitta saker när man behöver dem 😉

  Svara
 • Hej! Letade klänningar på Femme men hittade bara tre stycken. Stämmer det eller finns det fler? Ska på bröllop och skulle så gärna köpa en av alla dina fina 🙂 Med vänlig hälsning,
  Maria

  Svara
 • Jag o min syster hade exakt samma önskningar när vi var små, glasögon, tandställning o bryta benet. Men aldrig hört någon annan som hade det, så kul att höra att vi inte var ensamma om det.

  Svara