Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:37 | november 28, 2016

En ny dag och nya tag

Tack ❤️ Tack från djupet av mitt hjärta för alla fina och uppiggande hälsningar. Du gör mig starkare. Känner mig bättre idag. Så skönt att få lite ork och kraft tillbaka.


Lite LA-sol på det här fejset och jag ska nog känna mig fräsch. På torsdag far jag och Peter så jag måste bli bra.

Tog en promenad ner till vattnet. Frisk luft och få komma ut gjorde mig gott.


Äntligen snö. Inte mycket men det lilla gör i alla fall mig glad.


Solen är redan på väg ner och klockan är bara halv två.


William hjälpte till att skotta altanen igår så nu får det gärna snöa mer 🙂

Vad är det med tonåringar och hur de ska se ut egentligen? Både William och Mio vägrar vinterkängor. De tycker att gympaskor funkar lika bra. Man leker ju ändå inte i snön som när man var liten säger de. Okej, men det är ju kallt. Har pratat med andra mammor till bl a Williams vänner och vi är helt överens om att någon måste våga ta första steget och ha på sig vinterskor. Då vågar kanske de andra haka på. Att gå runt i lite kläder och tygskor på vintern tycker då inte jag är särskilt coolt ut. Mer korkat. 

All Kärlek ❤️


17 kommentarer17 kommentarer om “En ny dag och nya tag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha, vi har samma diskution hemma. Min 13-årige son och hans vänner vägrar ha annat en ett par tunna skor. Helt galet! Finns ju så mycket fina kängor. Jag köpte hem ett par Caterpillar vilket jag trodde va tufft, men icke….
  Återkom gärna om ni har lyckats!;)

  Svara
 • https://www.junkyard.se/media/catalog/product/930x/4/2/425190.jpg

  Fodrade sneakers kanske funkar. Dom godkändes här hemma, i Göteborg, i alla fall.

  Svara
 • Precis samma diskussion här hemma. Det finns många fodrade sneakers nu. Och det GODKÄNDES!!! Hur tänker dom egentligen ? 🙂
  God jul och ta hand om er.

  Svara
 • Krya på dig Här hemma med min 13 åriga son, ska byxorna vara uppvikta med bootsSer inte varmt ut med glipa så huden syns.

  Svara
 • Hej! Skönt att du mår bättre! Jag har en fråga. Vet att du har gjort 3D bryn och jag undrar om du är nöjd? Mvh Elisabeth Enholm

  Svara
 • Jag har gjort dem hos bästa Susan på Stockholm Beauty center på Drottninggatan. Är otroligt nöjd. Skulle fyllt i dem i slutet på sommaren men inte fått tid så jag ska göra det snart igen. Om du går i tankar att göra det, GÖR DET! 🙂 Kram

  Svara
 • Man kommer väl ihåg själv hur man va som tonåringinga vinterkängor utan hellre förfrysa fötter

  Svara
 • Nä, jag var inte sån alls. Hade riktiga vinterskor men ofta en storlek försmå, för man ville ha små fötter. Så jag var varm men med skavsår 🙂

  Svara
 • Små fötter

  Svara
 • Ha ha,samma här! Tunna adidasbrallor och gympaskor.
  Finns ju skitfina fodrade Palladium tex,men icke!
  Själv traskar man ju runt i Uggs fram till maj:)
  Kraaam

  Svara
 • Hej

  Senast idag pratade jag med min 15 åriga son, även han ville ha gympaskor. Fattar inte grejen, känner mig så dålig men han vägrar vinterskor, ingen mössa inga vantar
  Man blir ju knäpp.
  Catherine

  Svara
 • Min son som är 20 år vägrar fortfarande vinterkängor!
  Jag blir så upprörd…… Han knallar runt i sina Nike Airmax……
  Dom e så killar

  Svara
 • Haha åh en själv var likadan som tonåring och det ångrar man ju nu när man sitter med fötter som ständigt är kalla sedan jag förfrös dem en tonårsvinter. Tycker dessutom att vinterskor är SÅ mycket snyggare nu än vad de var bara för några år sedan så fattar inte varför ungdomen fortsätter att frysa….

  Svara
 • Min dotter gick en hel vinter med bara collegetröja! *BURR*

  Svara
 • Lovar, räcker med gympaskor. Har fem barn varav 2. killar. en är 24 nu. Han vägrade vinterskor men behövde så klart vinterskor när det blev fööör kallt. Kolla på coola kängor som typ doctor martins

  Svara
 • Hej Hannah!

  Även min son vägrade vinterkängor när han var i Mios ålder och upp till dryga 20.
  Idag är han 35 och tänker på ett annat sätt, de måste nog komma på det själva 🙂
  Man får se till att köpa sneakers med lite grövre sula

  Svara
 • Jag förfrös mina fötter en vinter då jag stod ute i bara gympaskor i minusgrader. Ångrar det så enormt idag. Kan knappt vara utan sockar inomhus längre utan att fötterna vitnar och jag tappar känseln. Tjatar på min syster att använda vinterskor, men hon förstod inte heller innebörden förrän hon själv förfrös fötterna. Nu börjar jag med vinterskor redan på hösten, haha! Allt för att inte frysa!

  Svara