Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | november 28, 2016

Skyddad

Hej igen vacker. Hoppas att din dag har varit strålande. Den här vintersolen vi fått i Sigtuna idag gör mig piggare och gladare.

Här hemma är det fullt ös. De stora barnen sitter på sina rum och pluggar och de två mindre varianterna springer runt här nere när jag lagar middagen. De står för öset.

Imorgon är det dags att fara till kontoret och ha en spännnde och rolig workshop inför vår- och sommarkollektionen 2018, SS18. Sitta ner med mitt creative team och titta på de inspirationsbilder vi har och sakta men säkert ta fram en hel kollektion. 

Skulle egentligen gå på trendseminarie imorgon också men får hoppa det pga hur jag mår. Tar det lite lugnt. Kroppen måste återhämta sig. Men kontoret är som hemma.

Att få en känsla och hint om vilka trender, färger och stilar som kommer 2018 går bra ändå. Galet vilken lång framförhållning man har i modeindustrin.

På torsdag bär det av till LA, USA. Åh vad jag längtar. Tänkte i samband med det och i samarbete med VISA berätta om fördelarna att göra inköp online med ditt VISA-kort. 

Jag köpte t.ex min resa till USA med VISA och har således ett skydd om det händer något med flygbolaget, konkurs eller dyl.

Det gäller alla köp man gör både på Svenska och utländska sajter, oavsett vad du köper.


Har VISA både privat och på företaget.


Har du blivit besviken på att varan du beställt inte motsvarar det som utlovats eller att du inte ens fått det du beställt och betalt för, då kan du få dina pengar tillbaka.

Jag köper nästan allt online. Nu i juletider är det så skönt. Slippa stressa, köa och fara runt som en tok på stan. Sitta i lugn och ro hemma i soffan och klicka hem julklapparna. Tryggt och säkert när jag betalar med mitt VISA.


Snart drar vi 🙂 En resa med min man där vi förenar nytta med nöje. Kul och spännande jobb och möten men också lite semester och tid för varandra.

HÄR! Kan du läsa mer om det köpskydd mm som du får med VISA.

All Kärlek ❤️

I samarbete med VISA


7 kommentarer7 kommentarer om “Skyddad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men alltså, va?
  Av ren omtanke: Du låg på sjukhus igår, har inte kunnat behålla näring på två veckor och pratar nu, som om ingenting har hänt, om möten och L.A-resa?
  Ska du inte återhämta dig först?
  Kram!

  Svara
 • Jag vet men jag MÅSTE jobba imorgon och på torsdag hoppas jag innerligt att jag mår bra. Läkarna trodde i alla fall det. Imorgon sitter jag bara på kontoret och där är det som hemma nästan. Lugnt skönt, toalett 🙂 och bara med två kollegor. Kram

  Svara
 • Krya på dig vacker! Läser bloggen ofta men sällan numera jag kommenterar. Tyvärr har jag drabbats av en sjukdom på ögonen så jag ser bara med ett öga. Får vara tacksam att jag kan se någorlunda på 1′ men detta har gjort att jag e långt nere på botten o kravlar
  ..
  Känner du dig bra så tycker jag att du ska åka, man vet aldrig vad som väntar runt hörnet……… MÅ SÅ GOTT O VAR RÄDD OM DIG FINA,

  Svara
 • Hej Hannah!
  Skönt att du mår bättre nu.
  Önskar dig en skön kväll.
  Kram, Helena

  Svara
 • Vad skönt att du mår bättre! Lät verkligen inget vidare, stackare! Stor kram <3

  Svara
 • Var kommer den fina sedelhållaren ifrån?
  Helen

  Svara
 • Gina Tricot. Kram

  Svara