Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:55 | november 29, 2016

Full fokus

Hej min vän. Äntligen har jag fått dra på mig mjukis kläder, raggisar och virat in mig i en filt och satt mig i soffan.

Har hållt igång hela dagen och det tog på de krafter jag hade. Trots att det är som hemma att sitta på kontoret så är det jobb som gäller , fokus och engagemang. Som tur var så är det riktigt kul 🙂 


Jag, Marielle och Kina satt från morgon till eftermiddag och gjorde en översikt och tog fram inspoplagg till SS18. Mycket snyggt!


Dukade upp frukost åt oss. Blåbär till mig.

Skulle ju gått på Eriksbergsklinikens mysiga julmingel ikväll. Hade sett fram emot det så mycket men det löste sig inte med barnvakt och sedan har jag inte orken överhuvudtaget. Ska lyssna på min kropp nu.

Hämtade de små på skola och förskola men orkade faktiskt inte handla och fixa middag så det fick bli McDonald’s. Tur att Marianne kommer imorgon så det blir riktig hemmalagad mat 🙂

Peter är på jobb i Malmö och kommer hem ikväll. När han kommer så ska jag släppa allt och kolla på ett avsnitt av The Crown och sedan sova.

Har du haft en bra dag?

Stor Kram ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Full fokus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ungefär samma här då. Just satt mig i soffan och lagt upp fötterna på bordet. Mannen tar läggningen och jag är sååå trött. Hållit igång rätt intensivt senaste tiden och är inne i en intensiv fas i ett projekt jag arbetar i nu och min man är bortrest i jobb mycket fram till jul. Zzzzzz…..
  Ska jobba lite lite nu ikväll men sen bara ta en dusch och sätta mig i soffan igen.

  Svara
 • Jo tack! Gör praktik på BVC, läser till distriktsköterska. Har träffat gulliga små bebisar hela dagen!! Hade jag inte fyllt 45 nästa gång hade det blivit en sladdis!! 😉 Dom låter to.m gulligt när dom gråter 🙂
  Fast kanske inte lika gulligt om man skulle ha en egen 🙂

  Svara
 • Hej! Undrar vad du hade för skor/kängor på dej i måndags på en bild på bloggen? Såg varmfodrade o sköna ut! Tacksam för svar Kram

  Svara
 • Det var ett par fodrade gummistövlar från Ilse Jacobsen. Sköna och varma. Kram

  Svara
 • Vart har du köpt dina örhängen? (dom du hade på bilden med den gråa mössan i för-förra inlägget tror jag det va)

  Svara
 • Har följt din blogg i flera år men har nog aldrig lämnat en kommentar, sorry
  Men nu tänkte jag berätta att jag just nu kommit hem från mitt underbara jobb på Sanuk svenska skolan på Koh Lanta där jag jobbar fram till april i förskolan. Mycket tack vare din blogg. Hurdå? Jo det va nämligen här som jag fick upp ögonen för nåt år sedan om möjligheten att göra detta äventyr inom mitt yrke, så nu är det andra gången jag är nere och jobbar. Underbart och njuter verkligen av tiden här!!
  Tack för din härliga feelgod blogg

  Svara
 • Åh vilken glädje att höra att du har varit där och att det var underbart 🙂 Jag längtar tillbaka så oerhört mycket. Känns extra kul att jag lyckades bidra till att du fick uppleva det. Stor Kram på dig Lotta ❤️

  Svara