Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:03 | december 2, 2016

Tioårsjubileum och frieri

God morgon från Los Angeles. Här är klockan sju på morgonen och sedan några timmar tillbaka har jag gett upp att försöka sova. Klarvaken. Men det är ju inte så konstigt med tanke på att klockan är fyra på eftermiddagen hemma 🙂

Resan gick i alla fall jättebra. Jag sov sju av tio timmar. Du känner mig vid det här laget och vet att jag kan somna hur som helst och var som helst. Lite av en superkraft om du frågar mig.


De få timmarna jag var vaken spenderade jag med den här boken som jag köpte på flygplatsen. Äntligen en ny Jojo Moyes. Har läst alla hennes böcker. Den här är minst lika bra som de övriga. 

Peter tycker att jag är världens tråkigaste resesällskap. Jag sover alltid 🙂 men det är något sövande över att flyga. 

När vi landade så tog de Peter vid passkontrollen. De sa att han behövde göra en extra genomgång. Helt utan anledning. Han fick sitta i ett rum med typ 70 andra och vänta på sin tur, i fem timmar! I fem timmar satt han på en plaststol och fick inte ha varken mobil eller dator. Stackarn. När det väl var hans tur så gav de honom hans pass och lät honom gå. Kändes bara som djävulskap och maktmissbruk.

Jag fick åka i förväg till Tobbe och Sara där vi kommer bo de dagarna vi är lediga. De bor i ett mysigt hus i bergen i Sherman Oaks.


Den här utsikten har vi från vårt sovrum och på nätterna hör man de vilda coyotes, prärievargarna gny och bråka utanför huset.

När jag kom fram och Peter satt på plaststolen i ”arresten” så åkte jag och Sara ner på stan och åt lunch. Vi åt på ett mysigt och ekologiskt café som heter Sweet Butter.


Där var det lite julstämning. Jag längtar till att få uppleva all juldekoration här. Husen som är klädda i ljus och tomtar och alla butiker, typiska disneygranar överallt. Det är för mycket av allt. Love IT!

För exakt tio år sedan var jag och Peter här och då hände något oväntat och väldigt romantiskt. Han gick ner på knä och friade. Har jag inte berättat den storyn så ska jag göra det snart. 

Önskar dig en fin dag.

Hör av mig när vi är i Malibu. Dit ska vi idag och hänga. Härligt.


Vädret ser lovade ut 🙂

All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Tioårsjubileum och frieri”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ååååh vad underbart med LA. Har själv varit i Californien och tyckte mest om San Francisco 🙂 Underbar stad! Njut av resan och må väl! Kram från moi

  Svara
 • Åh, jag fullkomligt ÄLSKAR Los Angeles!
  Var där för första gången i oktober, och föll pladask. Alldeles för mycket av allting, vilket gör det så charmigt på något vis.

  Njut av er tid där och tillsammans!

  Varm kram,
  Anna

  Svara
 • Å jag som inte gillar Los Angeles….. Jag bodde i Manhattan Beach. Tråkig strand. Bara ful brun sand. Inget annat.
  I övrigt så var inte Los Angeles heller vackert…..Tråkiga hus….. Jag trodde det skulle vara fint med mycket grönt. Det var tråkigt.
  Kommer nog aldrig åka tillbaka……

  Svara
 • Jag har tyvärr aldrig varit där men
  drömma kan man ju få lov. Men stackars Peter 🙁 sitta på en jäkla plaststol i fem
  timmar usch o fy . Hoppas fortsättningen
  blir bättre . Lycka till med era möten och ha en skön semester ❤️

  Svara
 • Åhhh jag önskar att jag vore där, on my bucketlist vi ska bila från SF till LA amaziiiing kommer det att bli Ha en toppentripp❤️

  Svara