Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:33 | december 3, 2016

Soho House Malibu

God morgon vacker. Här är klockan stax efter 8 på morgonen och jag har sovit till och från sedan nio igår kväll. Vaknar flera gånger på natten pga jetlagen men tvingar mig själv att ligga kvar och somna om. 

Igår var vi på ett underbart härligt och soft ställe i Malibu. Soho House. Precis på stranden. Skönt hemmahäng-känsla, inget uppklätt utan bara avslappnat. En medlemsklubb så man måste vara medlem eller gå dit med någon som är det för att komma in.

Det roliga med att vara här i LA är att på alla ställen du är på kan den ena Hollywood-stjärnan efter den anda sitta bordet bredvid. Igår var inget undantag.

Då hade vi Miley Cyrus, Hannah Montana, och hennes pojkvän skådisen Liam Hemsworth (från bl a Hunger Games) bredvid oss. Sedan dök den andra Hemsworthbrorsan upp som är med i Westworld. Jag tycker det är kul att se alla dessa stjärnor. 

Tyvärr är det fotoförbud på ställen som Soho House annars hade jag kanske smygtagit en bild på dem eller bett om en selfie med dem 🙂


Tog en smygbild på min mat som var så god. Tuna Poke.


Solnedgången över Malibu var magisk. 

Vi satt där och åt och pratade i flera timmar men vid åtta blev jag och Sara trötta och körde hem. Sara är gravid och jag är bara trött så vi är en bra match 🙂 Peter, Tobbe och ett annat stort gäng hängde kvar och gick vidare ut. Bl a med Tove Lo. Kul häng.

Nu ska jag ligga kvar en stund och läsa. Vet inte vad som väntar idag. Men det är ingen stress i all fall. Totalt stressfritt.

Hur är det hemma i Sverige? Vad gör du i helgen?

Liv hade uppvisning med sin gymnastik idag så jag väntar på bilder från den. 

All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Soho House Malibu”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Här har vi firat brorsonen men innan dess tömde vi förrådet och åkte till tippen, så j*la skönt!!!!
  Mysig resa ni har 🙂
  lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Efter att ha dygnat i torsdags för att hinna lämna in en tenta i tid på fredagmorgon så har förkylningen lyckats bryta sig igenom plus att jag känner mig jetlagad pga sömnbrist :p haha men helgen har varit soft, unnade mig mat från MAX idag. Imorgon är det tillbaka till C-uppsatsskrivandet igen..! Coolt att du såg Chris Hemsworth igår!! Är han lika snygg i verkligheten som på bild?? 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!

  Kommer ni ha någon mellandagsrea på FEMME? Undrar också om Elida blouse kommer komma tillbaka i svart med vita prickar (den finns bara kvar i en storlek nu)? Den är såå läcker!

  Svara
 • Härliga LA! Jag va där i maj i år och längtar verkligen tillbaka! Hemma börjar minusgraderna göra sig påminna i mellersta Sverige i alla fall ☺️ Njut av er resa!

  Svara
 • Hej Hanna!

  Kul att läsa om er vistelse i LA , tänker tillbaka på när vår familj var där i Februari 2015. Om ni har möjlighet så ta bil och kör från LA på Pacific highway no 1 mot SF
  Fantastisk väg och underbar utsikt, otroligt måste upplevas, små fina kuststäder att stanna till utmed vägen Venice beach var också ett speciellt ställe , vi cyklade längs strandpromenaden, kul att se gymmet där Arnold tränade för många år sedan //Tessan

  Svara