Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:12 | december 4, 2016

Hotspot

Hej min vän. Hoppas att du har en fin helg och mår bra. Jag ligger i sängen och myser. Lite för tidigt att vakna men jag kan omöjligt somna om. Passar så klart på att skriva till dig. Peter ligger bredvid mig och småsnarkar och Tobbe och Sara sover också fortfarande.

Den här helgen har vi tagit tid att komma in i dygnsrytmen. Bara umgåtts med Sara och Tobbe, ätit gott och sovit mycket. Så härligt. 

Idag ska vi äta brunch på Soho House och sen har vi bokat bio. Ipic där man ligger i stora skinnfåtöljer med filt och kudde och beställer mat direkt till sin plats. Hur skönt?! Vi ska se Arrivals. En alienfilm som tydligen ska vara riktigt bra. Jag längtar nästan mest till biopopcornen som jag ska dränka i smält smör. Det finns stora pumpar som man kan pumpa ut varmt smör med. Himmelriket 🙂

Igår sov vi länge och hängde hemma. Peter och Tobbe var ju ute på fredagkvällen och var rätt slitna. Jag och Sara däremot åkte hem och lade oss tidigt. Trötta tanterna. Men pigga och fräscha.

Vi åt lunch på ett helt fantastiskt ställe som är helt veganskt och organiskt. Mexarmat. Men allt var gjort på frukt, linser och bönor. Helt magiskt. 


Gracias Madre. Ett av de hippa ställena i LA. Såg att Miley Cyrus och Liam Wentsworth även var här häromdagen. Börjar jag bli en stalker 🙂 Jag åt en bowl med ris, avokado, linser och massor av gott. Så fräscht. Riktig Hannahmat.


Det är inte så varmt så man kan gå utan jacka. Jag som är så frusen av mig sitter inlindad i filt också vart vi än är.

Igår gick vi ut och åt på kvällen även då på ett mexarställe. Alltså vilka matupplevelsen jag har fått. Mmmmm det var så gott så jag nog aldrig ätit något godare. Särskilt desserten. Svårt att förklarar men tänk dig en varm friterad kanelbulle som är lite knaprig på ytan och degig och mjuk i mitten som serveras med vaniljglass. Dreglar bara av tanken på denna dessert.


Hittade en bild på nätet. Jag hann inte ta en bild innan jag högg in på den.

Stället hette Toca Madera också ett nytt hotspot ställe i LA. Jag älskar att sitta och titta på folk och när det kommer riktiga Hollywood-stjärnor då är det extra kul.


Jag och Harley. Hade på mig jeans och väska från Anine Bing, camouflage-tisha från Ragdoll LA och jacka Raglady by TARA.Sara, Camilla, Jannika och jag.

Har fått så fina bilder på flickorna som Marianne skickat till mig. Goa älskade ungar. Saknar dem men ska också passa på och njuta av att bara få tid med Peter.


 Vida på julmarknaden tidigare idag.Liv igår när hon gjort sin första gymnastikuppvisning. Så stor och fin min lilla tjej.

Önskar dig en fin eftermiddag och kväll. Min dag har precis börjat.

All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Hotspot”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kommer ni ha nån mellandagsrea på FEMME? Kommer Elida blouse komma in i dem andra storlekarna också?

  Stor kram!

  Svara
 • Ja snart kommer mellandagsrean 🙂 Vi kan ha fler storlekar i våra butiker. Men finns det inte på hemsidan så är de dessvärre slut där 🙁 Kolla med våra återförsäljare på hemsidan. Kanske finns det någon där du bor. Annars i våra egna butiker i Malmö och Sthlm. Kram

  Svara
 • Okey 🙂 Tack för svaret!!! Kramis

  Svara
 • En tanke jag fick nu när du skriver om att du ser kändisar – tänker du någon gång på att du ju faktiskt är detsamma som dem, för oss ”vanliga Svenssons”?

  Svara
 • Det är klart att du fryser jämt, du äter för lite.. . Jag känner igen det från mig själv, åt alldeles för lite och frös hela tiden..

  Svara
 • Dessvärre så har jag rasat i vikt då jag varit sjuk i en magbakterie i nästan 3 veckor. Har inte fått behålla något jag ätit. Annars äter jag som en häst. Borde väga 100 kilo och aldrig frysa 🙂

  Svara