Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:02 | december 11, 2016

Julkonsert

God kväll min vän. Hoppas att du har en fin  helg. 

Berätta gärna vad du haft för dig. Jag blir alltid glad att höra av dig. Glöm inte det!

Vi har haft det bra med barnen och Marianne och Urban. Julmarknad och julkonsert i kyrkan. En trevlig tredje advent.

Imorgon är det tillbaka till kontoret, jobb och ingen sovmorgon. Ska bli skönt (inte det där med sovmorgon). Har längtat till vårt kontor. Workshops och materialval inför SS18 står på agendan. Snart sätter vår REA igång också. Passa på att köpa julklapparna 😉

Det var galet mycket folk på julmarknaden. Gick knappt att ta sig fram.Träffade min vän Nette som stod i ett av stånden med hennes LikaLyx. Nya fina färger finns på bamboofiltarna. 


Åt renskavsgryta med potatismos och lingonsylt. Finns så mycket gott på marknaden, men mycket skräp och krafs också. Jag gillar iofs sånt. Krimskrams och skräp är jag en stor samlare av.


Peter var lycklig 🙂

Efter julmarknaden åkte vi till Arken, kyrkan, och en stämningsfull julkonsert. 


Tack mamma för en fin eftermiddag. Underbart vackert och fridfullt med julmusik i kyrkan.Liv myste i Williams knä.Efter konserten julshoppade jag i Second Hand Shopen där. Fyndar alltid massor av fint. Skönt att många av sakerna önskade sig Liv och Vida i julklapp. 

Sa dock till mamma att hon måste kolla med mig innan hon köper något där till barnen. Vissa jular har de fått tillbaka sina egna gamla leksaker och kläder i julklapp av henne 🙂


Allt av försäljningen går oavkortat till behövande barn. 


Gör ett besök där om du bor i närheten. Öppet onsdag-fredag kl 12-16.

Nu ska jag krama om världens bäst Marianne och Urban som Peter ska köra till flyget.

Stor Kram ❤️


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här