Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:30 | december 13, 2016

Julklappserbjudande

God kväll vacker. Har du haft en fin Luciadag?

Jag har pyntat nu på eftermiddagen och så har vi köpt julgran som vi snart ska klä. Det börjar äntligen kännas som julen närmar sig här hemma. En riktigt mysig julkänsla sprider sig och jag har julmusik på från morgon till kväll. Har de senaste åren tappat min förkärlek till julen och pyntet men nu börjar den komma tillbaka. Mycket för barnens skull. Jag önskar att de ska växa upp med varma minnen kring jul och allt runtomkring den här tiden.

Hur känner du nu i juletider? Stress eller lugn? Glädje eller olust?

Jag är ju ambassadör för mitt favoritmärke Yves Rocher och nu har vi tagit fram tre fantastiska erbjudanden till dig. Alltid något som piggar upp oavsett hur man känner inför jul 🙂


En elegant herrdoft Ambre Noir. Den blev vald till Årets Herrparfym 2014 i Swedish Beauty Awards. 


Nu får du ett kit med parfym, deodorant samt duschgel för 229 kr (värde 497 kr).

Den ska William få i julklapp. 

HÄR! kan du just nu beställa Amber Noir till ditt specialpris. 


Bästsäljande parfymen Comme une Evidence med feminina blomnoter av ros och jasmin.


På köpet får du lyxig duschgel och bodylotion i samma goda doft. Nu får du detta kit till det grymma priset 229 kr (värde 547 kr).

HÄR! kan du beställa detta väldoftande kit.

Sist men inte minst ett ljuvligt kroppsvårdskit Vanille Bourbon med doft av äkta Bourbonvanilj.Duschgel som är berikad med ekologisk Aloe Vera. Mjukgörande och lenande bodylotion. Suger body scrub som tar bort döda hudceller och fräschar upp din hud samt en Eau de Toilette på köpet i samma varma sensuella doft av bourbonvanilj.

Nu kan du köpa hela detta kroppsvårdskit för endast 199 kr (värde 412 kr).

HÄR! Kan du beställa det.

Stor Kram ❤️
I samarbete med Yves Rocher 


5 kommentarer5 kommentarer om “Julklappserbjudande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh i år känner jag mest stress då jag inte vet vad jag ska köpa till dottern!!! Den lilla är ju lätt och sonen är sådär men äldsta dottern är svår! Men jag har ju mer än 1v på mig 😉
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Hej Hannah,
  Madde här igen, jag kommer återigen till Stockholm i jan och ska till Formex 🙂 Vi är ett tjejgäng som kanske besöker butiken på fredagen eller lördagen om det är öppet.
  Det blev ju inget sist…
  Jag flyttar till större och nybyggd butikslokal i Ljungskile. Vore roligt spåna på femme collection där då jag även tar lite herr 🙂
  Maila mig om det är intressant, fin blogg och mycket värme i dig <3
  Varm kram och fin lucia
  Madde

  Svara
 • Försöker få till julmyset för barnens skull men då jag jobbar inom Handels är det svårt. Mycket stress & endast ledig på själva julafton varje åt! Men ett liv man valt då man väljer Handels som yrke 🙂

  Svara
 • I år blir julen annorlunda. Vi förlorade vår Freja i vecka 42 i plötsligt spädbarnsdöd i magen för 3 månader sen. Nu skulle hon vart 3 månader och vi skulle köpa kläder och dom första små mjuka leksakerna till henne. Men vi gör så gott vi kan för att få julkänsla och köper julklappar till våra äldre barn på 8,11 år. Få julkänsla av att pynta och baka.

  Svara
 • ❤️

  Svara