Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:06 | december 19, 2016

Glöggpremiär

Hej min vän. Har halvt panik över att det snart är julafton. Dagarna går för fort. Idag jobbar jag hemifrån och sen har jag massor av jobb, workshop och möten på kontoret. Däremellan är det skolavslutningar och jag måste köpa julklappar. Fullt upp ändå tills vi ska fara ner till Båstad. 

I år är det inte min jul med pojkarna. De är hos Mios pappa. Vi har varannan jul och vartannat nyår. Inte kul men bara att gilla läget. Vi gör som vi alltid gör, firar jul tillsammans npgra dagar innan julafton istället. Så på onsdag är vi hos mamma och firar jul hela familjen. Det ska bli mysigt.

Det är första gången på tio år som vi åker ner och firar med Peters familj. På tiden att vi gör det nu 🙂

Hur ska du fira jul?


Är helt slut idag. Så skönt att jobba hemifrån. Mjukiskläder, inget smink och okammat hår. Bästa!Igår var jag så trött i huvudet att jag glömde tända fjärde ljuset. Men idag brinner det.

Ikväll kommer min vän Ewa och henne flickor på besök. Jag ska dricka årets första glögg och äta pepparkakor. Har fortfarande inte gjort det. Vanligtvis så börjar jag med det i november. Inte ens ett julbord har jag hunnit med i år. Nej, nu måste det bli ändring på detta. Har några dagar på mig att hinna med julbord, glögg och få den där rätta julstämningen i kropp och själ.

All kärlek ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Glöggpremiär”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi kajkar runt som i alla år. Sen växlar det vilken dag vi är var, men alla ses i alla fall. Detta år är vi hos makens bror med den delen av familjen och hos min bror och resten av min familj på juldagen. Ser fram emot det.

  Svara
 • Isak har namnsdag idag ❤️

  Svara
 • Mios pappa verkar vara en fin människa… men varför har han din son som inte är hans? Eller har jag missuppfattat?
  God Jul fina hanna

  Svara
 • För att han var gift med Hannah när William var liten och säkert ser William som sin egen. Fint, tycker jag! Man skiljer sig från sin partner, inte barnen.

  Svara
 • Absolut håller med jättefint av honom. ♡

  Svara
 • Det är väl toppenbra? Så får syskonen vara tillsammans!
  Jag har en son med mitt ex och två barn med min nuvarande man – mina två småtjejer är ofta hos min sons pappa tillsammans med sin bror!
  Det kanske är ovanligt men så himla skönt att alla kan umgås och framförallt att alla gör det bästa för barnen!

  Svara
 • ”TA’T LUGNT, UNNA DIG VILAN” EN GAMMAL SLOGAN SOM MIN BROR GJORDE TILL IDROTTSFÖRENINGEN i KRISTIANSTAD! MEN VET HUR DET ÄR HANNAH! MAN HAR 1000 JÄRN I ELDEN. ÖNSKAR DIG O FAMILJEN EN GOD JUL O GOTT NYTT ÅR!

  Svara
 • Känner igen mig..känns som det e så mycket som ska hinnas med dom här dagarna kvar till julafton! Jag jobbar hela julhelgen, tror det e därför som jag inte riktigt känner av den där härliga julkänslan..men jag hoppas den kommer! Önskar dig o din familj en riktigt god jul o ett gott nytt år!

  Svara
 • Oj nej.. Var inte meningen att skriva min mailadress!

  Svara
 • Jag har verkligen inte haft ork att julfixa. Brukar annars börja tidigt.. Tidigt med glögg, julbaka, pynta och göra mysigt. Men sömnbristen har smugit sig på. Men bara att gilla läget och acceptera livet som småbarnsförälder ♡☆♡

  Men ska få ner julgranen imorgon och försöka julbaka lite. På Julafton ska vi hem till min mamma. Blir 16 stycken! God mat, umgås och julklappsspel ❤ ♡
  Hoppas ni får en underbar jul!
  Hoppas på snö, Men inte stor risk här nere i Skåne.

  God jul fina Hannah ❤ ♡ Tack för detta bloggåret! Är en trogen läsare och älskar din bloggg.
  Och din och din mans klädkollektion ❤ ♡

  Kram från My!

  Svara
 • Hörde idag att ni kommer ner! Välkommen!

  Svara