Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:35 | december 20, 2016

Storkok

Hej min vän. Hoppas allt är väl.

Igår fick jag äntligen dricka min glögg 🙂


Glögg, pepparkakor och trevligt sällskap. Bästa måndagen.

Hade fullt hus. Vida och Liv hade varsin kompis med sig hem sen kom Ewa med sina två flickor och så pojkarna så klart. Det blev storkok till middag. Mysigt när man är så många tycker jag. Ewa och hennes barn sov över också. 


Sötungar. Vida var så glad över att få ta med en kompis hem från förskolan. Bästisen Presley.


Nu är jag på kontoret. Har en hel del jobb och sen ska jag äta lunch med syrran och köpa julklappar inna jag far hem och hämtar barnen. 

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Storkok”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Hannah!

    Vi åker till Solna i mellandagarna (29-31/12) och jag funderar som bäst på var i Stockholm jag kan shoppa Femme. Har sett så mycket fint här på din blogg, som jag följer dagligdags, och känner att jag bara måste unna mig lite fint. Perfekt också att kunna prova märkets storlekar och sedan kan jag lätt aktivera klickfingret hemifrån nästa gång jag får shoppingsug.

    Kram från rektorskan

    Svara
  • God jul och gott nytt år till dig och hela familjen ☺ kram Therese i Norrköping

    Svara