Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:05 | december 22, 2016

Tidig julafton

God morgon min vän. Hoppas allt är väl med dig. Kul att höra ifrån dig igår 🙂 Det värmer.

Alla sover men jag är uppe och dricker kaffe i tystnaden. Jag ska fara in till Catta på Creative Headz och få mitt hår fixat idag. Som jag längtat. Ska göra en liten förändring med färgen. Mitt ljusa är mer sommar för mig. 

Senare i eftermiddag kör vi mot Båstad. Håller tummarna för att det inte är galen trafik. De flesta kanske kör till släkt och vänner imorgon.

Igår firade vi en tidig julafton. Vi var hemma hos mamma och Gunnar och åt julmat, de stora barnen öppnade sina julklappar och vi umgicks och hade en underbar kväll. Älskar ❤️


Det är så mysigt där. Fylls av ett lugn så fort jag kliver innanför dörren.Som vanligt stod de små för öset och den höga ljudnivån 🙂Obligatoriska bordsbönen innan maten.William och Mio delade ut julklapparna.Och som varje julafton sedan jag kan minnas så läser Gunnar julevangeliet för oss. Så mysig och fin tradition.Mimmi, jag och Mio. Mätta och glada över en fin och tidig julafton. 

Nu är det dags för mig att svepa kaffet och fara mot tåget och stan.

All Kärlek ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Tidig julafton”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysigt! Skönt att hinna uppskatta det fina i julen och inte bara en massa stress. Jag /vi har fortfarande julklappar mm att fixa innan jul….andas lugnt. Fin top du har. God jul!

  Svara
 • Vad fint att ni ber bordsbön och läser julevangeliet! Skönt med en lugn stund och varva ner! Välkomna ner till ett regnigt Skåne! Kör försiktigt och God Jul på er!

  Svara
 • Haha älskar bilden på Liv och Vida, fullt ös! Hoppas ni får en god jul 🙂

  Svara
 • Igår så blev jag klar med julklapparna. I kväll ska jag göra fixa skinkan och sen är allt klart. Skönt 🙂
  Vad Mio och din mor är lika varandra i den nedre delen av ansiktet. Fina båda två, eller ja, ni är fina alla tre, du med.

  Svara
 • Vill önska dig och din familj God Jul! Så mysigt och fint julfirande ni verkar ha haft. Tycker verkligen om din ton här på bloggen- humor, självdistans, ärlighet och klokhet.Kram!

  Svara
 • Så fint ni hade det hos mamma. Blev lite förvånad att ni bad bordsbön och att julevangeliet lästes. Inget fel. men jag och min familj har aldrig haft en tanke på det. Är heller inte uppväxt i familj med den traditionen.
  God jul till er alla, ska bli roligt att följa din blogg nästa år också.

  Svara
 • Julen är ju en kristen högtid så det är en självklarhet för mig/oss. God Jul och kram

  Svara
 • Mysiga jultraditioner! Hoppas ni får det bra i Skåne o kör försiktigt
  // Sara

  Svara
 • Hoppas trafiken är okej och att ni får en riktigt fin och skön jul! Jag skall fira tillsammans med familj i lugn och stilla ro. (klädd i långklänning från Femme 😉 Kram och kör försiktigt!

  Svara
 • Ni ser verkligen ut att ha haft en mysig, lugn och rofylld lill-julafton!!

  Svara