Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:38 | december 23, 2016

Vinterhår

God morgon min vän. Jag ligger i sängen och lyssnar på Vida och Livs andetag. De sover fortfarande bredvid mig. Vi kom ner till Båstad och Marianne sent igårkväll. Det var okej trafik men kändes ändå som en evighet i bilen.

Jag började dock kolla på en ny serie på Netflix, The OA, och blev helt hooked. Så det gjorde inget att det tog tid för då hann jag se flera avsnitt 🙂

Igår, innan vi for, så var jag hos världens bästa Catta på Creative Headz och dämpade mitt platinabonda hår, klippte det samt fick nya HairTalk. Syrran satt i stolen bredvid mig så morgonen var fulländade. Snygg i håret blev jag och med bästa sällskapet.Tycker om den här färgen bättre nu på vintern samt att utväxten inte blir lika hemsk så fort. Det superblonda får komma tillbaka till sommaren igen. 

Tyckte du det blev fint?


I badrumsljuset på kontoret ser man färgen lite mer som den är 🙂 Sandfärgat.

Peter kom in till stan och mötte upp mig. Han lämnade pojkarna hos Daniel och så hade vi ett möte på kontoret innan vi körde mot Skåneland. 


Barn under borden och en hund. Det är Femme Collections kontor det 🙂

Jag har på mig härliga Lou Turtle Sweater från FME i mörk röd färg, mjuka snygga byxorna Lois från Plainvanilla och skor LdiR.

Nu ska jag väcka de små och gå in till Marianne. Dricka kaffe, mysa och känna julefriden komma över mig.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


15 kommentarer15 kommentarer om “Vinterhår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tänkte också börja med den serien, men lite trist att det bara är en säsong. Kanske väntar tills det kommer fler! 🙂

  Svara
 • Så härligt att få bli julfin i håret. Det påminner mig återigen om att jag borde boka tid hos min frisör.

  God Jul / Kamilla

  Svara
 • Är i en liknande situation som dig när det gäller barnen och jul men undrar bara varför mio och William tar sällskap till mios pappa? Du saknar ju killarna så mycket då och jag tänker att William borde följa med dig om han ej är med sin pappa?? Förstår att han växt upp med och känner mios pappa mycket men ändå. Och Williams pappa tycker inte han det är knepigt?? Jätte snygg i håret!!

  Svara
 • Jag tycker att det är underbart att Mios pappa har båda grabbarna! Att William uppenbarligen betyder väldigt mycket för Daniel. Måste relationen vara biologisk? Jag förstår inte varför man ens behöver ifrågasätta det.

  Svara
 • Härligt att pojkarna vill fira jul tillsammans! Hoppas ni får en fröjdefull jul!

  Svara
 • Super fin hårfärg
  God jul
  Och fortsätt blogga som du gör
  Älskar läsa din blogg
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  JÄTTE SNYGGT!! Du är lika fin i ljust som mörkt hår Hannah. Vad mysigt att du o din roliga syster kan få lite mystid bara sådär. God jul kramar från Karin

  Svara
 • Så snygg i håret Hannah älskar hairtalk god jul till dig och din fina familj kram Annika

  Svara
 • Jättesnygg färg! Jag gillar också att vara lite mörkare på vintern.
  God Jul!

  Svara
 • Önskar dig och familjen en riktigt god jul och ett gott nytt år!Gillar din blogg skarpt,och är glad att du vill dela med dig av ditt liv till oss 🙂 Underbart att William trivs så bra med Mios pappa, en familj kan se ut på miljoner olika vis:)
  Kram 🙂

  Svara
 • Och, du är skitsnygg i håret ( som vanligt 😉 😉

  Svara
 • Hej!
  tycker färgen är jättefin!!! Kan du möjligtvis beskriva vad det är din frisör gör, vad är det för färg hon lägger i o s v. Skulle själv vilja ”dämpa” min väldigt blonda ton nämligen.
  Tack på förhand!
  Med vänlig hälsning
  Annika

  Svara
 • Tack Annika. Jag vet att hon lägger en bottenfärg (ljusfärgar) sedan en nyansering på längderna. Har ingen aning om vad för färger nummer etc tyvärr. Boka hos Catta om du bor i Stockholm så gör hon underverk 🙂 Creative Headz Odengatan 32. Kram

  Svara
 • Hej där! En liten undran bara, hur är dessa jeansen i strl?
  Du är ju så fin!!!

  Svara
 • Tack 🙂 De är stora. Jag gick ner en storlek. Så jag skulle rekommendera det. Kram

  Svara