Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:05 | december 25, 2016

Julaftonskvällen 

Hej min vän. Idag är bästa dagen. Juldagen. Det är så lugnt 🙂 

Just nu har jag Never Ending Story (Den oändliga historien) på. Den går på TV4. Den och E.T var mina absoluta favoritfilmer som barn. Har sett den säkert femtion gånger. Försöker få barnen att se den och förstå dess storhet men intresset är noll. Den är liksom inte lika häftig som den var när jag var sju år. I alla fall inte i deras ögon.

Vi hade så mysigt igår. Julaftonskvällen var precis som den ska vara. Fylld av skratt, gemenskap och massor av mat.


Julpuss från oss tre.3 x jag och Liv klädda i tyll. Liv i klänning från H&M och jag i tyllkjol från Ajlajk och tisha Femme Collection.

Tomten kom även detta år.


Till flickornas förskräckelse 🙂 Men bara i början. Sen blev de bästisar med Tomten.
Efter middagen spelade vi julklappsspelet. Vi bestämde att bara barnen skulle få julklappar men att vi vuxna skulle köpa tre paket var för ca 50kr/st till julklappspelet. Det var så kul. I två timmar slog vi tärning om paketen. Liv och Vida fick vara med och älskade det. De stod för de flesta skratten. 
Vida var väldigt noga med att blåsa och pussa på tärningarna innan hon kastade dem samtidigt som hon blundade hårt 🙂


Prickigt, randigt och rutigt. Mismatch. 

Berätta om din jul. Hade du en fin kväll?

Stora kramar ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Julaftonskvällen ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej hannah! Jag hade en jul som den ska vara. Med familjen,god mat, fina klappar och en massa skratt. Vi spelade också julklappsspelet. Men bara en halvtimme! God jul och god fortsättning!

  Kram fialutt

  Svara
 • Hej! Så mysigt ni har det! Själv hade vi det bra men det blev för mycket mat. Som vanligt när det är julafton.
  Älskade filmen Gremlins när jag var yngre och igår när den gick på tv så skulle jag få mina 2 killar att förstå dess storhet med denna filmen men det gick sådär. Jag tror att dagens barn är mer bortskämda med filmer än vad vi var. Tråkigt men sant. Ha en fortsatt god jul.

  Svara
 • Så mysig julafton 🙂 Vi hade precis samma, bara barnen som vi köpte klappar till och vi körde julklappsspel med 3 paket var. Alla va nöjda och glada och idag är de stora barnen hos sin pappa så lilla familjen har en väldigt lugn dag.
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • God fortsättning fina! ✨

  Så mysigt! Precis som det ska vara! Vi hade en liknande dag o kväll som pågick in på småtimmarna. God mat och många skratt! Men vi bytte julklappar även vi vuxna, så desserten och julgodiset kom inte fram förrän närmare midnatt.
  Vår 9-åring har inte trott på tomten på flera år men vi lyckades ändå helt oväntat skrämma honom med en ny tomtemask som han inte gillade.. Nu ska vi bara njuta av lugnet vid brasan, spela spel, ta promenader, läsa nya böcker, plöja julfilmer och viiila.

  Fortsätt njuta med nära o kära ❤️

  Kramat

  Svara
 • Jag skulle ha jobbat till kl 16, men kunde kompa från 11, då jag åkte till min syster med familj, där min 20 åriga dotter var sen i fredags – för att slippa sitta själv, tills jag slutade jobba. Men jag hade inte sagt till henne att jag kunde sluta tidigare, så när jag var utanför där, ringde jag henne o frågade vad de gjorde – förstod att jag ”störde” när motfrågan vart ”ville du något speciellt?” Då sa jag ”jag tänkte att du kunde komma ut o hjälpa mig att bära”. Att höra glädjen i hennes ”är du här redan?”, var värt varenda krona som jag förlorade i OB-tillägget, när jag kompade

  Sen fick vi en mysig dag/kväll, innan vi åkte hem i snöfall.

  Svara
 • Åååhhh, ni är så fina och kärleksfulla! Liv som är en kopia av Peter och Vida som är en härlig blandning av er båda. All kärlek till er alla och en god fortsättning på julen!!!

  Svara
 • Jättefina bilder

  Svara
 • Hej Hannah,
  Jag och min son delade ut presenter till hemlösa i år innan vårt eget julfirande vilket är något jag verkligen ska göra till en tradition. Tänkte höra om din mamma har några övriga välgörenhetsprojekt man kan hjälpa till och arbeta med? Känner att jag har mycket energi och ”hjälp” i mig 🙂 God jul till hela familjen! Kram!

  Svara
 • Hej, vilka fina bilder ser verkligen mysigt ut, en fråga har jag, undrar om och varför Fnulan slutat blogga, hör inget om henne på din blogg heller.

  Svara
 • Ja hon slutade för längesedan. Hon ville ha sin egna sida igen. Men några mysiga och roliga år fick vi tillsammans här på Femme.

  Svara
 • Fin kväll….? Njae julafton var mer som en mental ångvält. Nästa år blir det solresa istället men har man sex barn och sen bjuder in tio till, då får man kanske skylla sig själv?

  Anna

  Svara
 • Ser härligt ut!

  Här firades jul i Ängelholm. Första gången som den firades med närmsta familj (den är stor), inga andra släktingar – så skönt. Bara mys och umgås. Ingen som slog knut på sig själv att prestera, räcka till eller hinna med. Så ska det vara..

  God fortsättning!

  Svara