Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:17 | december 28, 2016

Hemma och Nyvakna 

Hej min vän. Allt väl?

Jag och tjejerna vakande nyss och ligger i sängen och drar oss. Vi kom hem sent igår kväll efter hela eftermiddagen och kvällen i bilen hem från Båstad.

Skönt att vara hemma igen. Strålande sol är det också idag.Jag ska gå ner och göra frukost. Vi ska äta den i sängen. Mmm, smula ner riktigt ordentligt så det river på ryggen när vi lägger oss ikväll 🙂 Är lite rädd att vi inte har något fräscht bara. Kanske någon möglig brödbit och gammalt pålägg. Vet dock att vi inte har någon mjölk och det gör ont in mitt morgonkaffehjärta.

Kram ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Hemma och Nyvakna ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag fick mina efterlängtade kläder från FEMME igår 🙂 Idag ska jag ha på mig Disa sweater i light grey då vi ska ut o luncha hela familjen ✨Funderar på att beställa Rachel dress i svart eller dusty pink. Till sommaren. Den är så snygg. Kanske blir ett par Fanny zip trousers också när jag redan är i farten Så mkt finfint!

  Svara
 • Varför kommer inte alla emojina med?

  Svara
 • Hm, jag vet inte? Gör du via iPhone?

  Svara
 • Ja via iPhone.

  Svara
 • Åh vad kul att höra att du är nöjd och glad 🙂 Stor Kram till dig fining ❤️

  Svara
 • Kramen och god fortsättning ❤️

  Svara
 • God fortsättning!!
  Så mysigt med frukost i sängen:-)
  Kram

  Svara
 • Hej Hanna.
  Du har så fina läppar. Tycker de ser större ut. Vart gör du fillers?

  Svara
 • Tack för tipset om serien the affair på Netflix,
  Hannah. Har streckkollat på första säsongen
  Under julledigheten.

  Svara
 • Tips ang mjölk, jag kan inte dricka morgonkaffe utan mjölk så jag har alltid en i frysen, lägger en där när jag handlat mycket och sen tinar jag den i kylen om jag kommer på på kvällen att jag inte har någon hemma. Fungerar perfekt!

  Svara
 • Tack för tips Helene. Kram

  Svara