Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:42 | december 28, 2016

Tonårsbarn

När man har tonårsbarn så måste man vara beredd att rycka ut dygnet runt 🙂 Man har liksom jour hela livet med barn.

Hemma sover resten av familjen som stockar och jag sitter jag iklädd pyjamas i bilen och väntar på William vid tågstationen för att bussen inte går hela vägen hem. Vill inte att han ska gå ensam så här sent.


Har saknat honom så det är bara mysigt ❤️ 


9 kommentarer9 kommentarer om “Tonårsbarn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är en bra mamma du.❤

  Svara
 • Jag körde hem styvmor på julafton klädd i pyjamas. I bilen kan man ha vad som helst på sig! 🙂

  Svara
 • Livet❤️ Kram

  Svara
 • Skönt med egentid, även om ni kanske inte ska åka långt:)
  Läste tidigare inlägg för en stund sedan, å jag undrar om William bestämmer själv ang tex julafton? Han firade ju med Mio och Mios pappa:)
  Jag jobbar inom skolans värld, och ibland kommer vårdnadshavare med frågor å funderingar.
  Tex mitt barn är tonåring, och vill bestämma själv vart hen är på jul/påsk/nyår osv. När ska hen får bestämma själv osv:)

  Svara
 • Ja, det är alltid viktigt och mysigt med tid tillsammans med barnen var för sig. Jag låter han bestämma själv. Hans ”riktiga” pappa firar inte alls med honom så när det kommer till varannan jul för Mio så vill William också fira med Mio och hans pappa. Vilket aldrig varit några konstigheter från Mios pappas håll. Jag vill ge pojkarna friheten att bestämma själva så länge det funkar åt båda hållen. Men min jul firar vi alltid tillsammans men det har aldrig varit en annan önskan från deras sida heller. De vill vara med sina systrar så klart ❤️

  Svara
 • Tack för svar, god fortsättning och Gott Nytt År till dig och din familj!
  Å tack för att vi får förmånen att följa dig/er!

  Svara
 • Det där är väl jag snart då 😉

  Svara
 • Så där satt jag ofta Hannah, de känner att man bryr sig! Tycker du är en fantastisk mamma till alla era barn❤️ God fortsättning!

  Svara
 • Stor igenkänningsfaktor på det där. Många är det nätter jag ställer klockan och kör in till stan för att hämta son + polare efter utekvällar. Hellre det ära att ligga på helspänn på hemmaplan och ändå inte kunna sova.
  Kram Rektorskan

  Svara