Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:04 | december 30, 2016

Nyårsmeny

Åh vilken rolig och mysig kväll jag hade igår hemma hos Ewa. Lena som babystjärtar blev vi i ansiktena 🙂 


Hon som trådade var grym.


Efter ett tag fick hon sätta sin halsduk som skydd för allt hår som flög 🙂 ha ha ha.


Kolla in tussen. Som hos frisören. 

Idag fixar jag här hemma inför nyårsafton. Lenita kommer hit med sina tre barn och ska bo över. Vi blir ett stort gäng på 8 vuxna och 12 barn som ska fira nyår hemma hos våra grannar Roffe och Camilla. Jag har beställt en fantastisk nyårsmeny till oss vuxna från Skafferiet här i Sigtuna.


Visst låter det gott? 

Hur ska du fira in det nya året?

På dagen ska vi alla ses hemma hos Macke. Grilla burgare och köra femkamp. En heldag för alla. Tänk vad kul för barnen.


Det här är mindre kul. Så här spenderar jag min dag idag. Tvätt i högar. Har skitit i att fixa tvätten ett tag. Ångrar det nu. Men jag kan iofs tycka att det är lite trevligt att tvätta. Det doftar gott och så är det aningens terapeutiskt att stå i tvättrummet och vika och sortera. Det är min frizon. Jag är militant när det kommer till tvätten. Vill helst inte att någon annan gör det. Jag hänger t.ex allt perfekt så det inte behöver strykas och sortera allt iordning så alla har sina egna högar med renvätt. 

Kram ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Nyårsmeny”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Er nyårsmeny låtet ju galet god! 😀

  Jag, min sambo och vår son ska fira med 6 andra vuxna och 5 barn!
  Vi kör tvårätters, Grillat kött, potatisgratäng och sås. Till efterrätt blir det chokladmousse ♡
  Alltså god mat och alldeles för mycket gott ♡ Och busiga barn!

  Hoppas ni får en härlig nyår!
  Tack för detta året ♡

  Kraaam My!

  Svara
 • Hej Hannah
  Vill önska ett
  GOTT NYTT ÅR
  till dig och familjen
  Kram Ewa

  Svara
 • Gott nytt år Hannah!
  Kram, Helena

  Svara
 • Låter som ni kommer få en fin nyårsafton!
  Själv ska jag jobba 9.00-23.00 med bakjour. Jag hoppas att jag får åka hem vid 23.00 för att kunna kolla på några raketer hemma tillsammans med min man och våra två barn som bara ska vara hemma då jag fick nitlotten att jobba. En nyårskyss vid 12-slaget får bli mitt mission!
  Gott nytt år till dig!

  Svara
 • Låter som ett mysigt nyår!! Gott Nytt År fina Hannah till dig och familjen! Kramis ❤️

  Svara
 • Lät väldigt gott, blev speciellt sugen på gratinerad hummer. Idag kom min fina svarta klänning från femme som blir perfekt i morgon på nyår
  Gott nytt år kram eleonore

  Svara
 • Och jag som tycker min tvättavdelning är hemsk haha. Menyn låter underbar! Vill genast ha…. Gott nytt år!! o tack för mysiga bloggen

  Svara
 • Smart med 2 tvättmaskiner när man är många i familjen!

  Vilket kul och härligt nyårsfirande ni har planerat! Hoppas ni får riktigt skoj!!!

  Svara
 • Hej fina! Vart är din kofta ifrån? Kram

  Svara
 • Från Kapp Ahl men köpt på REAn för säkert fyra år sedan. Kram

  Svara
 • Låter jättegott! Här blir det räkor, avokado, oxfilé, rödvinssås o jag bidrar m vit chokladpannacotta m jordgubbar o havreflarn. Nu en hälsning fr min dotter: ⚜️〽️‼️〽️⚜️‼️❤️❤️〽️⚜️⚜️

  Svara
 • Vilken mysig nyårsafton det låter som! Vi firar in det nya året i vår stuga i Järvsö. Slalom på dagen och god mat på kvällen. Blir nog bra det ocksåGott Nytt År Hannah, kram Annie

  Svara
 • Gott Nytt År! Kram

  Svara