Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:31 | januari 3, 2017

På’t igen bah

Jag körde träning idag igen. Ett stenhårt intensivt pass med Ewa på WE här i Sigtuna.

Kommer inte kunna gå imorgon utan att det ser ut som om jag gjort i brallan. Har redan nu ont i benen. 


En bra början för mig som är en riktig latmask som älskar mat. Nu kan jag äta mer tänker jag, för nu rör jag på mig.

Allt ont har något gott med sig 🙂

Kram ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “På’t igen bah”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha älskar när man har sån träningsvärk i benen och rumpan att man liksom måste dunsa ner på toastolen för att det gör så ont att böja benen

  Svara
 • så otroligt bra!!! Kör bara kör.

  Svara
 • Åh så skönt 😀

  Svara
 • Älskar träningsvärk!! Var är dina träningstights ifrån? Så snygga.

  Svara
 • Rönisch

  Svara
 • De är från Röhnisch. Kram

  Svara
 • Bra jobbat, heja du!!! Träningsvärk är väl den enda sköna värken ‍♀️‍♀️
  Kram kram

  Svara
 • Du menar att du behöver träna så du kan äta mer för att du nu är för rund? eller hur menar du? Vilket härligt föredöme du är. Jag ser tyvärr bara spagettiben och en tjej som i så fall behöver träna för att bygga upp lite muskler för att orka mer. Aboslut inte för att du ska kunna äta mer…

  Svara
 • Älskar mat och att äta mycket. Har aldrig sagt eller hävdat jag är överviktig. Har fött fyra barn och vill bli fast i kroppen. Sedan är jag lyckligt medveten om att jag har möjligheten att äta men älskar mat och vill äta hela tiden. Hade jag konstant bantat och gnällt hade jag förstått din kommentar men sprider bara sunda värderingar om att äta gott men samtidigt röra på sig. Förstår ärligt talat inte kritiken. Måste man vara tjock för att värna om träning, hjärta och försöka bli lite sundare? Kram

  Svara
 • Älskar din blogg & tycker att du verkar vara så jordnära & genuint snäll – men blev lite besviken att läsa detta, när en kvinna som är såpass smal (vilket du säkert är medveten om) skriver att du ”kan äta mer” nu om du rör på dig. Blir så skevt Hoppas du förstår hur jag menar, absolut inget illa menat! Ha en fortsatt fin kväll!

  Svara
 • Det är väl debatterat att inte enkom överviktiga människor behöver röra på sig. Så där argumentet håller inte, en kropp behöver röra på sig hur den än ser ut!

  Svara
 • Javisst, det är jag väl medveten om. Men att en väldigt smal person behöver träna för att kunna äta mer kändes inte helt rimligt, det var det jag menade. Självklart är träning viktigt för alla, det var sambandet det hela sattes i som jag ifrågasatte, inget annat 🙂
  Ha en bra kväll

  Svara