Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:10 | januari 3, 2017

Pridehår

Hej min vän. Hoppas du mår bra. 

Aldrig. Mer. Zumba. Det var verkligen hemskt. Tror iofs att jag skulle tycka om det om jag inte var den enda som aldrig kört det förr och hela gruppen har hållt på i flera månader. Jag var ett skämt. Det slutade med att jag gav upp och smet ut efter en kvart. Gjorde lite andra övningar med Nette istället. Tränade mage och armar. Idag ska jag köra ett pass med Ewa. Styrkepass. Ingen dans.

Nu sitter jag hos frissan i Sigtuna med Liv och Vida. Vi var ju här redan igår, en dag för tidigt 🙂

Men idag var det dags.
Liv klippte topparna, blev lockad och fick rosa sprayfärg på topparna. Så fin.


Den här lilla njöt av att få håret tvättat.


Vida goes Pride.

Själv sitter jag med mössa på mig som jag inte kan ta av mig. Rufsig och skitig 🙂

Puss ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “Pridehår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God fortsättning!

  Hahaha…! Exakt samma sak hände mig när jag skulle testa ett liknande pass på Sats för flera år sen… När alla gick åt vänster gick jag åt höger osv… Jag gav upp precis som du och körde styrka istället. Där och då förstod jag att för mig gäller styrka, bodycombat, boxning och yoga! Inte dans.

  Ha en fortsatt fin vecka! ❤

  Kramar

  Svara
 • Styrketräning är det topp bästa för kvinnor, vi behöver stärka vårt skelett inför framtiden också när vi får mindre östrogen och lätt kalkas ur i skelettet. Tyckte också zumba var gräsligt

  Svara
 • Så skönt att höra Ingrid!! 🙂

  Svara
 • Haha helt omöjligt att hänga med på såna pass, jag klarar inte ens av aerobics. Fattar inte hur de andra kan vara så samspelta..
  Kram på dig!

  Svara
 • Vilka sötnosar Vad fina de är

  Svara
 • Finaste tjejerna!!

  Svara