Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:12 | januari 5, 2017

Årliga Traditioner 

Hej vacker. Hoppas att allt är väl. 

Veckan går fort tycker jag. Ikväll ska vi på den årliga Trettondagsafton-smokingmiddagen här i Sigtuna. Det ska bli riktigt trevligt. Jag kommer dock slira in en timme sent då för jag ska iväg med tjejerna idag.

Jag, Liv, Vida, min vän Ewa och hennes döttrar Blanca och Julia ska på Disney on Ice. Det har också blivit en årlig tradition sedan flera år tillbaka.


Nu frukost innan jag ska göra mig klar. Sticker in till stan om en timme.

Igår gick jag och Marielle igenom hela AW 17, höst- och vinterkollektion 17 för Femme Collection. Vi börjar vår införsäljning av den nu i januari så allt måste vara perfekt. Den är så fin och cool. Härliga mönster och material. Älskar den! 

Inom några veckor släpper vi SS17, vår- och sommarkollektionen. DEN kommer du gilla. 

När vi var klara på kontoret så smet jag på bio.


Bio är något som jag har en riktig förkärlek till. Det vet du 🙂 I den nya biografen på Mall of Scandinavia kan man beställa in mat och dryck till sin plats och man sitter i sköna skinnfåtöljer. Det kallar jag bra bio.

”Såg” nya Star Wars. Sov halva filmen. Egentligen inte min typ av film men en sån som man måste ha sett på bio har jag hört. Men men, bättre filmlycka nästa gång.

All Kärlek ❤ 


8 kommentarer8 kommentarer om “Årliga Traditioner ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh din biotröja ser riktigt mjuk och skön ut!! Är det från ditt egna märke? En sån vill jag ha 🙂
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Jag avundas dig lite som har ro att kolla på film. Jag har alldeles för mycket oro i kroppen för att sitta still så länge. Inte ens hemma där jag har möjlighet att gå iväg en stund har jag ro att kolla på en film. Hoppas du och flickorna får en fin föreställning och att festen blir kul.

  Svara
 • Älskar att gå på bio själv och bara sitta och mysa i mörkret! Måste testa MOS-bion så jag kan äta samtidigt!

  Svara
 • Jag personligen tycker inte att det passar att äta mat på bio.
  Nej det ska vara popcorn i stället, fast det har också förlorat sin charm av allt prasslande, vuxna är värre än barn många ggr, tyvärr.
  Ska kollas mobil och pratas under tiden också, varför inte stanna hemma då i stället och låta oss andra njuta av filmen i lugn och ro,
  det är därför jag går dit.
  Prat innan filmen helt ok men inte under tiden filmen visas, förutom skratt och gråt förstås, annars uppfattas jag väl som stel.
  Så mat NEJ TACK, det hör hemma på restauranger.

  Svara
 • Det är bara ett fåtal salonger som erbjuder just mat. Och den serveras innan filmen börjar. Det kostar extra, så det är upp till var och en om man vill besöka ”vippen”. Så de som vill slippa prassel och mat kan gå på en vanlig bio. Jag gillar dock det lilla extra 🙂 Kram

  Svara
 • Camilla håller med dig. Oavsett om du ska betala mer så varför betala mer i en biosalong för att du ska äta eller sova. Ta med barnen ut i skogen. Grilla korv. Åk skidor. Pimpla . Strunta i tv och alla otaliga tv serier. Umgås

  Svara
 • Zzzzznark!!!! Jag älskar att gå på bio, själv, med man eller med barnen. Den här gången var filmen lång och dålig och jag somnade… innan jag åt middag i en skön fåtölj. Jag umgås, fiskar, åker pulka, leker och lever mitt liv med fyra barn och en man så om jag gillar lugnet med en bio två timmar i mitt liv så tycker jag det är mer än okej.

  Svara
 • Ja, du verkar älska att gå på bio. Många gånger undrar jag hur du orkar, minst en gång i veckan gissar jag och superdyrt måste det bli! Jag tycker du verkar vara en supermamma!! Finns få så engagerade som du, det leks, myses, egentid med alla barn ofta, superstjärna på mat, världens finaste mest rena hem, alltid jättevacker och fin. Om jag bara vore hälften så bra mamma som du Hannah, det vore mäktigt! Kram

  Svara