Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:06 | januari 16, 2017

Skrikande fans

God morgon min vän. Ja då var det måndag igen. Helgen var över i en blinkning.

Har du haft en bra helg? Vad har du hittat på?


Min helg har varit härlig. Fylld av familj, kalas och firande av Peter.

Jag och Liv var på premiären av Marcus & Martinus film ”Tillsammans mot drömmen” igår. Vi hade en mysig eftermiddag bara hon och jag.

Det var helt galet. Utanför biografen Rigoletto stod det hundratals skrikande fans 🙂

Ingen visste säkert om tvillingarna skulle komma och när de hörde att de var på väg så var skriken öronbedövande. Inne på biografen varade skriken hela filmen 🙂


Lyckan var total för Liv. Bio, Marcus och Martinus och så var Sean Banan där. Att se bananen var nog det hon tyckte var häftigast 🙂
När Marcus och Martinus kom in i biosalongen blev det jubel och skrik i Justin Bieber-kaliber.Efter biosuccén mötte vi upp Peter, Vida och William och gick på Tacobar och åt gott.


Vidisen.

När barnen somnat avslutade jag och Peter kvällen och veckan i soffan med glass och Vikings på teven.

Nu är jag på kontoret. Idag börjar införsäljningen av FEMME Collection AW17. Ska bli så kul och spännande. Älskar att sälja in. Är alltid lite nervös och skakig men jag är ju stolt över kollektion så det hjälper mig att våga. 

Den som släpps nu i februari, SS17, och denna kollektionen, AW17, som ska börja säljas in nu känns verkligen så bra. Det är första kollektionerna som jag har varit med från början till slutet, varit med i varenda liten detalj. 

Det är jag, Marielle och fantastiska haute couturekungen Fadi El Khoury som skapat de två kommande kollektionerna.

Jag ska ge lite smakprov under dagen.

Önskar dig allt gott och en fin start på veckan.

Du är värdefull.

All Kärlek ❤


3 kommentarer3 kommentarer om “Skrikande fans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter som ni haft en härlig mix i helgen <3

  Min helg har bestått av träning, badhuset med min sambo och son, middag hos min mamma med syster och hennes familj (Där vi spelade ett så roligt spel, "Speak out". Vi skrattade så vi grät och saliv sprutade, Ha ha!) och slappe!
  Idag är det jobb igen.. 🙂

  Önskar dig en fin vecka <3

  Svara
 • Jag gillar verkligen din stil och femmes kläder ser jättefina ut men jag tycker det är så svårt att köpa kläder på nätet, välja storlek och så. Skulle bli så glad om en butik i Norrköping (eller möjligtvis Linköping) skulle ta in kläderna. Tipsar om Boutique Fideli på Drottninggatan i Norrköping. Där finns bla Ida Sjöstedt och Odd Molly. Där passar nog Femme! 🙂

  Svara
 • Roligt för er 🙂

  Svara