Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:30 | januari 19, 2017

Shake shake shake

I samarbete med Naturdiet

Hej min vän. Hoppas allt är väl.

Jag har precis kommit från WE. Andra gången jag tränar denna vecka. Kan knappt tro mig själv när jag säger, och menar det, att jag längtar till imorgon då jag ska köra veckans sista pass 🙂

Tänker att tre dagar i veckan är lagom och bra.

Jag har flera gånger tidigare haft samarbete med Naturdiet och lyft fram deras drycker och energibars. Nu har de kommit två nya smaker av deras shakes som jag har fått prova och vill tipsa dig om.

Jag hade med mig två till gymmet idag. En fick Ewa och en svepte jag. Perfekt efter träningen. Fylla kroppen med energi. Den innehåller knappt något socker, inte många kalorier, viktiga vitaminer och mineraler, är mättande och galet god. Smakar milkshake och nästan onyttigt god smak 🙂


De nya smakerna är Cookies & Cream samt Mint Chocolate. HÄR! kan du läsa mer om Naturdiets produkter.


Nytränad, nyduschad och redo att fortsätta min eftermiddag full av energi.

Känner mig nästan som en sån där som jag själv stört mig på genom åren 🙂 Men nu förstår jag varför de jobbigt pigga och träningsälskande människorna tryckt upp i allas ansikten att de är så pigga och glada som de verkar. Första gången i mitt liv som jag förstår det.

Vill du också prova Naturdiets nya shakes? Tänkte nämligen bjuda på en liten tävling.

Du behöver bara skriva i kommentarsfältet till detta inlägg vilken av de ovanstående två smakerna du vill testa och i vilken situation du hade avnjutit denna produkt. Sedan drar jag sex stycken vinnare och de får goda shakes på posten.

Lycka till!

Kram ❤163 kommentarer163 kommentarer om “Shake shake shake”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill gärna prova mint chokladen. Då jag inte är en frukostmänniska så skulle det vara perfekt med shake istället.

  Grym du är som kommit igång med träningen! Måste oxå komma igång igen…

  Kram
  suus

  Svara
 • Jag hade gärna testat mint chocolate. Perfekt när man går hemma med bebis och inte alltid hinner få i sig mat när det bara är närhet, närhet som gäller!

  Svara
 • Hej Hannah,
  Vad kul att du kommit igång med träningen Jag tränar själv o har precis som du skriver om i detta inlägg tagit deras shake efter träningen,vilket jag verkligen kan rekommendera. Nu är jag själv gravid i 4:e månaden o tycker att deras shake är toppen för att få i sig dom viktiga vitaminer o mineralen kroppen behöver. O nu när magen kan kurra lite extra är det kanon att ha en shake i väskan som mättar men inte ger onödiga kalorier.O en mint chokolate kommer nog bli en ny favorit kan jag ana Tack för en underbar o inspirerande blogg. Många kramar Cia.

  Svara
 • Jag skulle ta min mint chocklad efter ett pass på curves som jag nyss börjat med efter en tids vila

  Svara
 • Jag har precis kommit igång med träningen så det hade passat mig perfekt! Då jag älskar mint hade jag gärna testat mint chokolate. 🙂 Den hade jag avnjutit till mellanmål eller innan träningen!
  Tack för en fin blogg. Kram ♡

  Svara
 • Hej!
  Jag skulle gärna prova cookies & cream, det är gott att ha något att få i sig efter träningen, efter att inte ha tränat förut så började för ca 1 år sen och mitt mål nu är att springa vårruset, ha en bra dag, mvh. Åsa

  Svara
 • Jag tränar gymmix medel varje måndag. Tuffare än jag trodde! Efteråt blir jag hungrig och behöver fylla på med energi. Därför skulle jag vilja testa Naturdiet med smak av cookies and cream.

  Kram ❤

  Svara
 • Åh! Jag skulle jättegärna prova Mint Chocolate – tänk vad gott med flytande after eight efter ett pass på löpbandet! Med två små barn tränar jag oftast hemma efter att barnen somnat och då vore det perfekt med en shake efteråt – snabbt, gott och nyttigt!

  Svara
 • Skulle ge denna till min älskade sambo som kämpar med att kommaigång med träningen och att äta nyttigare. Han är en godisgris så mintchklad skulle passa 😉 ( jag kan inte äta laktos)

  Svara
 • Jag vill testa Cookies & Cream Jag skulle dricka den efter skolan nät jag börjar tidigt och slutar tolv men måste ta bussen och spårvagnen hem och hämta hunden och sen gå till föris för att hämta dottern innan jag kan hem och äta lunch:)

  Svara
 • Hade så gärna testat cookie and Cream – Springer till och från jobbet 3 gångar i veckan, och det är svårt att ha matlåda med på farten ( mat som har blivit skakat i 45 min är inte så roligt att äta) därför hade det varit perfekt att ha dessa med i väskan – lagom mängd att fylla på direkt när jag kommer till jobbet, eller som mellis innan det är dags att springa hem igen på eftermiddagen och ha energi för barnen.

  Heja dig som har fått in rutinen på träningen.. 🙂

  Svara
 • När mina 2 små barn (8 mån samt 1år och 8mån)somnat för kvällen åker jag ner och tar mig lite egentid på gymet. Så få avnjuta MINT CHOCOLATE efter det passet vore perfekt då jag alltid känner mig hungrig efter

  Svara
 • Hej, jag tar gärna en cookies&cream efter min träning. Har siktet inställt på Stockholm marathon 3 juni tillsammans med 2 av 3 syskon å då är vi födda -58,-62,-73all sorts träning är livet. Lycka till med din

  Svara
 • En mintchoklad skulle sitta fint på em.på jobbet då jag behöver extra energi till träningen. Och även slippa sötsuget.

  Svara
 • Precis börjat ”det nya livet” och strävar efter nå mitt mål till i sommar då jag gifter mig!! Jag testar gärna cookies & cream

  Svara
 • Testar gärna cooki and cream: Då jag inte tränar just nu men behöver en morot för att börja så finns det ingen ursäkt längre om jag har chansen att få hem några av
  naturdiets shakes som kan påminna och peppa mig att börja träna igen.

  Svara
 • Hej!

  Just nu hoppar jag över löpträningen och åker skidor på längden. Problemet är att jag blir fruktansvärt sugen på allt gott efteråt. Jag är tveksam till dessa drycker, brukar inte gilla dom men det vore roligt att få testa cookie and cream coh se om jag kan ändra mig!

  Svara
 • Smarrigt! Har också börjat komma igång med träning, svårt med två små barn men jag blir så otroligt pigg av det. Skulle vara smaskens med en shake efter ett pass nästa gång Jag vill smaka mint chocolate kram bästa Hannah

  Svara
 • Mint chocolate hade jag avnjutit efter ett svettigt pass på spinningcykeln=)

  Svara
 • Mint choklad hade jag velat testa… hade varit perfekt nu när jag äntligen kommit igång med träningen igen efter min graviditet.. jobbar med de sista kilona..

  Svara
 • Mint chocolate hade jag velat testa efter ett hemma pass från Simon Skölds bok ”Träning för latmaskar”. För mig som aldrig tar mig tiden att bry mig om mig själv är detta heeeelt fantastiskt :). Ett steg i rätt riktning!

  Svara
 • Efter 45 min svettandes på en crosstrainer skulle jag vilja prova Mint chocolate.

  Svara
 • Jag skulle vilja smaka Shake mint chocolate! Den skulle passa perfekt när jag skyndar mellan två kontor som jag jobbar på och jag inte hinner köpa nåt på vägen!

  Svara
 • Jag skulle nog dricka en cookies & cream på vägen hem från skolan med tåget, tar ca. 1 timme annars skulle jag nog ta den hem från simhallen under lediga dagar 🙂

  Svara
 • Hade väldigt gärna testat mint choklad! Låter fantastiskt gott och hade blivit den kickstart jag behöver för att komma igång 🙂 kram

  Svara
 • Jag vill gärna testa mint chocolate, eftersom jag ska börja att träna nu i februari, perfekt ju. 🙂

  Svara
 • Åh! Cookies låter ju sjukt gott! Jag skulle ta min när jag vet att jag borde/behöver äta men varken har tid eller lust :0)…!

  Svara
 • Jag hade velat smaka cookies and cream, lät ju väldigt gott! Jag hade avnjutit den efter en timmes barnvagnspromenad! Då är min 1-åriga lillbus son full av energi och vill busa massor – då är det bra med något snabbt att äta/dricka för mamma 🙂

  Svara
 • Är dålig på att äta frukost, perfekt att ta en Mint chocolate istället!

  Svara
 • När jag jobbar kvällspass på jobbet (sjukhus) o börjar konstig tid mitt på dagen skulle jag vilja ta en precis innan som mellis för sen dröjer det ett par timmar till d e middagsrast! Skulle vilja prova chocolate and mint..låter godare än mitt äpple lr kokta ägg ja brukar ta haha!

  Svara
 • Åh. Jag skulle så gärna vilja prova mint! Jag har smakat det flesta av deras smaker och naturdiet är just det som ingår i min kost just nu så att vinna hade varit perfekt, dessutom att få prova en ny smak.
  Jag kämpar dagligen med att gå ner i vikt, träning av olika slag, måste ha full kontroll på maten och jag sätts varje dag på prov. Men med naturdiets färdiga Shakes så känns det ibland lite bättre just för att dom är så himla goda. Perfekt när sötsuget sätter in.
  Jag skulle därför bli så glad om jag får fylla på mitt trista förråd med mint choklad:D

  Svara
 • Precis som du ganska nyligen tagit upp min träning igen och känner mig så mycket piggare.
  Skulle vilja prova shake cookies and cream.

  Svara
 • Dessa hade passat mig super bra då jag ofta är på språng och är dålig på att få i mig mellanmål. Även som student har man inte råd att små handla allt för ofta. Så en cookies and cream hade fungerat alldeles utmärkt på tåget hem om eftermiddagarna så man orkar med att både plugga och träna.

  Tack för en bra blogg 🙂

  Svara
 • Hej! Jag skulle mer än gärna vilja smaka Cookies & Cream. Det skulle passa bra nu när jag ska sparka igång mig själv att börja träna igen, all motivation är välkommen :). Efter träningen eller som mellanmål :). Kram Emma

  Svara
 • Tagit upp min träning ganska nyligen och försöker hålla en så god och sund kost som möjligt. Problemet är att jag alltid är sötsugen, letar efter något nyttigt som ska släcka sötsuget, en Mint chocolate skulle nog göra susen. Kram! 🙂

  Svara
 • Hej jag skulle vilja prova cokies and cream och café latte smak. Jag testar 5:2 nu och tänkte att som skulle funka som mellis eller lunch!
  Tack för en bra blogg! Med vänlig hälsning, Annika flood

  Svara
 • Hade gärna testat mint choklad och jag hade bytt ett vanligt mål mot denna shake.

  Svara
 • Skulle vilja testa smaken Mint Chocolate!
  Nu när ”sluta röka kilona” ska bort, är det ju perfekt som ett mellan mål efter träning

  Svara
 • Jag önskar prova Cookies & Cream! Perfekt till att ha efter ett tungt pass på gymmet. Känner igen mig i det du skriver,sen jag för 1,5år sen hamnade i träningsfreakligan

  Svara
 • Mint chocolate! Jag skulle avnjuta den i bastun efter ett hårt träningspass!!!!
  Tack för en toppenbra blogg!!

  Svara
 • Mint skulle jag vilja testa och göra som du..ta att fylla på med ny energi efter ett pass på gymmet

  Svara
 • Cookies and cream!!
  Har mina sista 5 kg kvar att gå ner nu, så ny smak på shakes/smoothies vore kul att få smaka.

  Svara
 • Jag önskar prova Cookies & Cream! Perfekt till att ha efter ett pass på gymmet.

  Svara
 • Jag skulle avnjuta naturdiet cookies and cream som mellanmål medans jag läser din fantastiska blogg. Du är en underbar människa och en förebild när det kommer till allt du uppnått i karriären och din fina familj.

  Svara
 • Min favorit är den med kaffelatte smak, men jag skulle gärna vilja testa den nya med mintchoklad! Perfekt när jag kommer hem från praktiken panik hungrig Kram

  Svara
 • Mint choklad så klart skulle jag med vilja njuta av efter ett skönt träningspass ‍♀️

  Svara
 • Vill gärna testa Mintchoklad och efter ett härligt och svettigt träningspass

  Kram Camilla P (mamma till 6 barn)

  Svara
 • Börjar oftast jobba redan vid 04.30-05.00 och då är det svårt att äta frukost innan. Så denna cookies & cream skulle vara en perfekt start på dagen!

  Svara
 • Mintchokladen hade jag gärna velat testa.
  Jag som också har kommit igång med träningen hade tyckt att detta var perfekt 🙂
  Kram❤️

  Svara
 • Hade gärna avnjutit en cookies&cream efter min morgonpromenad som jag tar när jag lämnat barnen i skolan

  Svara
 • Hej jag tycker att mint chokolate verkar god, jag skulle dricka dem som en del i min diet då jag har 10 kilo som jag vill gå ner //Joanna

  Svara
 • Jag skulle gärna testa den nya smaken Mintchoklad en vanlig dag då jag har fullt upp med att ta hand om min nyfödda son att jag glömmer bort min egen lunch.

  Kram!

  Svara
 • Jag skulle vilja prova den med mintchoklad.
  Då jag nu lär mig att lägga om kosten samt äta regelbundet samt bättre, så skulle jag njuta av denna som mellanmål helt enkelt.

  Svara
 • Mums vad goda de låter! Perfekta som frukost när man som jag börjar jobba okristligt tidigt och inte är så sugen på att tugga i sig en macka kl. 4 på morgonen .. Cockies and cream låter onödigt gott!

  Svara
 • Skulle gärna vilja prova den med mintchoklad.
  Perfekt att ha med sig då jag jobbar natt, då jag varken kan eller vill äta nåt tungt och onyttigt. Och dessutom toppen att ha med sig till kaffet efter gymmet 🙂

  Svara
 • Önskar verkligen jag gillade sånt där, men är nog kräsen tror jag :-p

  Svara
 • Jag vill gärna testa mintchoklad

  Jag har alltid med dessa produkter när på jobbet.
  Jag jobbar natt och då är det perfekt med ett lättare mål.
  Alltid roligt och välkommet med nya smaker ☺

  Svara
 • Eftersom jag äääälskar bj:s cookie dough ( hur nyttigt) så vore ju cookie and cream ett bättre alternativ efter träningen. Blir alltid så sötsugen efter ett pass. ❤ kram

  Svara
 • Åh jag hade gärna provat Mint chocolate en eftermiddag på jobbet när man är så trött så pannan nästan slär i datorn och man blir frestad att gå ut och bre en bulle med ost o marmelad som man sedan ångrar

  Svara
 • Jag skulle gärna vilja prova cookies and cream 🙂 jag är på resande fot hela dagarna och servar kaffe automater, ett ganska tungt jobb. På eftermiddagen när jag ska åka 45 min hem till firman behövs ett litet mellanmål, blir oftast en godis bit. Skulle ju vara perfekt med en god shake ist! Så jag har lite energi när jag kommer hem till mina älskade barn 🙂

  Svara
 • Mintchoklad hade varit toppen att testa. Blir enklare o byta ut marabou mintchoklad till en naturdiet.små steg i taget för att bli godisfri så kanske den är svaret. Har än så länge provat vanlig choklad shake o choko banan.

  Blir perfekt fredagsmys

  Svara
 • Oo en Cookie $ cream som.omväxling till latten hsde varit super..
  O tar den efter min träning på väg hem

  Svara
 • Jag skulle gärna testa mintchoklad och den skulle jag avnjuta efter ett pass Mammaträning Smartfit ☺

  Svara
 • Jag vill gärna pröva Mint choklad !
  Perfekt för mig att avnjuta efter att jag sprungi min runda nere på Gran Canaria där jag ofta är på jobb & det inte alltid är så lätt att släpa med sig bra & sunda ”efterträning”produkter som tar liten plats i väskan.
  Tack !

  Svara
 • Jag provar gärna mintchoklad! Blir perfekta fredagsmyset istället för resterna ur after eight-kartongen från jul nu när beach 2017 närmar sig 😉 Så kanske jag slipper ligga i vassen i år igen 😉

  Svara
 • Jag hade gärna testat Mint choklad. Är hemma med 3 månaders bebis & ska precis komma igång att träna igen så jag hade avnjutit den hemma med bebis i knät, stolt över mig själv att jag tränat! 🙂

  Svara
 • Hej! Hade gärna testat cookies & cream! Låter super god! Jag hade njutit av min shake i soffan på kvällen framför tvn, perfekt innan man går och lägger sig!

  Svara
 • Hade gärna testat mintchokladenPassar bra efter jobbet innan man hämtar den lille på dagis

  Svara
 • Ja skulle gärna vilja pröva cookie and cream , jag skulle avnjuta den på jobbet då jag har det väldigt mycket på jobbet, så en shake skulle passa perfekt. Jag har även börjat träna för första gången i mitt liv och ska försöka fortsätta med det , så skulle vara kul å hitta någon god shake att kunna ha med sig.

  Svara
 • Jag skulle gärna testa mint choklad. Jag håller precis på att få in träning o äta bättre i min vardag. Är fruktansvärt dålig på att äta lunch så jag skulle dricka dessa till lunch eller direkt efter träning.
  Kram

  Svara
 • Jag hade mer än gärna tagit emot några mint choklad shakes.. mums!! Perfekt mellanmål på jobbet ( arbetar inom vården) där man får vara glad vissa dagar om man hinner få i sig något 😉 men som tur är älskar jag mitt jobb 🙂

  Svara
 • Mint chocolat låter supergott .En sådan dricker jag gärna innan ett grymt tufft
  Crossfit pass , heja dig Hannah ❤️

  Svara
 • Cookies and cream!
  Den hade jag avnjutit medan jag sätter mig i bilen hem till min man och mina barn efter en lång dag med härliga patienter (är barnmorska) och en härlig simtur i badhuset. Jag sitter alltså i bilen, blöt i håret, hög musik på stereon, pigg i skinnet och i sinnet och snart får jag överösas av kärlek (och lite gnälliga, trötta och hungriga) barn! Mums!

  Svara
 • Cookies & cream
  Om jag blir den lyckliga testsmakaren Så dricker jag den nog på väg till gymmet eller efter gympasset! Skulle ju passa perfekt…..Har haft gymkortet i snart 2 månader och det är verkligen något av det bästa jag gjort! Kram på dig fina femme-Hannah

  Svara
 • Hej efter min GBP operation har jag svårt att få i mig 6-7 små mål om dagen. Tiden finns inte riktigt men då är naturdiets shaker perfekt skulle jätte gärna prova Mint & choklad tack

  Svara
 • Jag arbetar som elevadministratör på en högstadieskola och periodvis är det tufft med hög arbetsbelastning. Då fuskar jag och hoppar över lunchen helt. Jag vet att det inte alls är bra, men jag är dålig på att prioritera mig själv i såna situationer! Med Naturdiets nyttiga shaker håller jag mig mätt några timmar tills kaoset lugnat såg och jag hinner äta! Är nyfiken på Mint chocolat, men både låter riktigt goda då jag älskar choklad!

  Kram, Carina

  Svara
 • Med en 8 månaders bebis med tandsprickning och annat samt en 3 åring med stort behov av närhet och uppmärksamhet hade jag flera gånger per dag behövt något som dessa mintsmak skulle passa mig

  Svara
 • Jag hade velat smaka mint Chocolate.
  Jag jobbar inom hemtjänsten och vi har ingen frukostrast. Jag äter vid 05,45 , så
  när man börjat bli hungrig fram mot kl 9 på förmiddagen och jag inte har rast förrän kl 11,30 kunde det vara gott med en energi Shake.

  Svara
 • Jag provar väldigt gärna den med mint och chokladsmak. Ska gå ner några kilo i vikt och behöver något som ersätter lunchen som är både gott och nyttigt !

  Svara
 • Hej Jag hade hemskt gärna velat prova cookies and cream += men i ärlighetens namn hade jag även velat prova mint chokladen, men nu bad du ju faktiskt om ett alt. Jag hade haft med mig den I ryggsäcken som jag bär med mig dagligen i mitt arbete. Då jag är ute mestadels o arbetar o jag hade tagit den då behov o tillfälle gavs, men givetvis då hungern slog till. / Linda

  Svara
 • Mintchoklad skulle jag vilja smaka. Skulle passa perfekt som ett snabbt mellanmål i farten då jag arbetar på förskola och ny energi behövs ofta

  Svara
 • Å vill gärna prova Mint choklad

  Svara
 • Mint chokolate Skulle dricka efter tuff träningspass, har varit alltid lite anti nutrilett, kanske ändrar jag mig?

  Svara
 • Hade avnjutit en Mint Chocolate i bilen när jag stressat hela morgonen med att väcka barnen, få på dom kläder och sett till att dom fått i sig frukost innan det bär av till förskola och skola.
  I bilens högtalare dånar ljudet av en gammal svensk klassiker som ’ABC’.
  DÅ njuter jag som mest.

  Svara
 • Cookies & cream lät supersmarrigt! Vore ett perfekt mellis på jobbet då jag alltid är på språng, snabbt och smidigt att dricka i farten!

  Svara
 • Cookies and cream verkar spännande! Precis innan jag påbörjar min timmes powerwalk hem från jobbet.

  Svara
 • Cookies and cream vill jag smaka! Gärna i bilen hem efter jobbet innan jag hämtar fyra-åringen på dagis! Är gravid, illamående o trött så jag (och bebisen ;-)) behöver nåt uppiggande o gott ❥

  Svara
 • Cookies and creme vill det här kakmonstret vinna

  Jag behöver gå ner i vikt så så då kan jag byta ut sötsaker mot denna shake när sötsuget slår till.

  Nu håller jag tummarna för mig.

  Kram

  Svara
 • Mint Chocolate. Jag hade tagit den på vägen till dagis då jag ska lämna 3åringen på dagis o genom svettig o bebis under armen, alltid stress på morgonen. Jag Har bett en bön nu o hoppas turen är på min sida denna gången. Men de är han där uppe som väljer :). Stor kram

  Svara
 • Cookies and cream låter smaskigt som ett mellanmål på jobbet.

  Svara
 • Mint blandat med choklad smak så härlig kombo.
  Det skulle jag njuta av efter en jobbar dag på akuten,dricka den på vägen innan jag hämtar barnen och sen handla.
  Då är jag full med god energi och en glad mamma…

  Svara
 • Mint chocolate skulle jag vilja testa. Låter såååå gott!!

  Svara
 • Skulle verkligen vilja smaka Mintchoklad! Den verkar jättegod!

  Svara
 • Mintchoklad!! Skulle avnjutas efter lämning på förskolan då jag promenerar till jobbet

  Svara
 • Mintchoklad 🙂 Den hade jag tagit efter ett löparpass när det är en stund innan middag.
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Cookies and cream önskar jag,
  Perfekt efter träning varje dag

  Svara
 • Mintchoklad!! Dricker dessa shaker varje dag, som en lätt lunch på jobbet, men brukar mest välja Caffe Lattén, den är så god 🙂

  Svara
 • Jag skulle gärna vilja prova Cookies and cream. Jag har bestämt mig för att dra ner på godis mm och då hade den här varit toppen istället .

  Svara
 • Cookies & Cream låter väldigt lockande. Den låter som det perfekta mellanmålet på eftermiddagen på jobbet när ”sötsuget” kryper fram.
  Hopas på tur!

  Svara
 • Cookie and cream skulle jag vilja prova. Försöker också komma igång igen med träning och skulle ta det efter träning eller på väg att när jag hämtar mina barn på från förskolan och inte riktigt hunnit ätit

  Svara
 • Hejsan:-)
  Härligt när man kommer igång med träningen!
  Jag provar gärna cookies and Cream och Chocobanana låter spännande även strawberry är intressant 😉
  Dem skulle jag ha då jag varit och tränat, kör tabatapass 2-3 dagar i veckan 🙂
  det ger mig massor med energi!
  Önskar dig en fin kväll <3

  Svara
 • Härligt att vara igång!! Själv längtar jag tills jag kan träna fullt ut igen. Har en bristning i vaden som inte läker så nu väntar jag på röntgen och hoppas de hittar problemet. Jag skulle vilja testa mint choklad och jag har i perioder druckit natur diet på morgonen för att min mage inte ska vara i uppror. Shaken brukar vara lugnande. Tack för en härlig blogg och en underbar kollektion av snygga kläder.

  Svara
 • Jag skulle vilja avnjuta en Cookies & cream ute i skogen efter korvgrillning, barnen får lördagsgodis och jag lite kakar och grädde! Mums!

  Svara
 • Har du sett vad fin din gamla kompis Mys son är i håret? Henne som du o andra verkar utfrysa!! Fy fasen säger jag bara.

  Kan hända hon gjort mega fel men fy fasen va äckligt gjort av er alla !!!!!!!

  Svara
 • Jag skulle vilja pröva Mint Choklad, perfekt efter Morgonpasset i gymmet då man har lite brådis till jobbet. Riktig lyx att få smaka något som både är gott och nyttigt.

  Svara
 • Hej Cookies o cream, för jag älskar chokladsmak!
  Skulle passa perfekt under mina nattpass som kirurgsjuksköterska,då man behöver nåt nyttigt och snabbt utan massor kalorier ! Nattarbete ger ju risk för diabetes och övervikt annars..
  Hoppas på tur att få testa

  Svara
 • Cookies and cream efter en skogspromenad 🙂

  Svara
 • Naturdiet sockor mint skulle sitta som ett ”smäck”.
  Tack för en kul o bra blogg!

  Svara
 • Cookies and cream. Att kunna dricka en mellan jobb och träning, cyklar nämligen alltid direkt dit ‍♀️

  Svara
 • Cookies and cream! Hade druckit den till frukost då det är svårt att få i sig något på morgonen, plus att det hade vart kul om den smakade gott, då jag aldrig hittat någon som riktigt faller mig i smaken! 🙂

  Svara
 • Oh mint förståss så friskt och fräscht. Blir sugen på att börja träna igen…

  Svara
 • Hej Hannah! Jag hade velat prova den med Mint Chocklad. Både jag och min blivande, japp vi gifter oss i sommar efter 10 år tillsammans, två barn senare och lyckligare än någonsin så försöker vi bli lite tajtare till dess 🙂 lättare sagt än gjort. Så jag skulle vilja dricka den också efter träningen precis som du. Den låter otroligt god!

  Mega kram från oss mitt i planeringen 🙂

  Svara
 • Mintchoklad hade gärna testat. Perfekt i bilen hem från jobbet för att få lite energi och klara sig fram till middagen.

  Svara
 • Jag hade gärna avnjutit en naturdiet mint efter fredagarnas zumba pass! Känns extra lyxigt på vägen hem till fredagsmyset

  Svara
 • Choklad. Innan en GBP

  Svara
 • hej, hinner aldrig äta frukost, så skulle svepa en i bilen på väg till jobbet,smidigt, snabbt, gott och så blir jag mätt! föredrar nog mint chocolate ;=)

  Svara
 • Åååhh! Min favorit när jag jobbar natt! Vill inte äta för tungt då, så jag brukar dricka en sån här och håller mig bra på det. Idag älskar jag deras strawberryshake och tycker att cookies n cream låter himmelsk

  Svara
 • Cookies o Cream är något som faller mig i smaken.
  Perfekt till mitt jobb som Natt uska och jag behöver få i mig något nyttigt. Och har jag tur kanske jag kan ta med mig någon till Koh lanta o Long beach när jag där tänker njuta o rå om mig själv!
  Nu hoppas jag på tur!

  Svara
 • Mintchoklad såklart ❤

  Svara
 • Gärna Mint Choklad.
  Försöker gå ner i vikt och tar en PW varje morgon före frukost.
  Hade varit perfekt att svepa en sån innan PW:n.

  Svara
 • Hej!
  Gärna cookies & cream som jag skulle inta efter jobbet i ladugården innan jag sticker på träning!

  Svara
 • Coocies and cream låter smarrig! Den skulle jag ha i väskan och få i mig när jag är på språng med barnen.

  Svara
 • Jag skulle så gärna smaka på mint choklad! Strax efter gymmet, innan jobbet…

  Svara
 • Mint vill jag testa 🙂 fått igång träningen igen efter nästan ett års uppehåll pga yrsel och knä problem.

  Svara
 • Mint choklad låter god. Jag skulle ta den efter en lång PW.

  Svara
 • Älskar mintchoklad, den skulle passa perfekt som kvällsfika 😉

  Svara
 • Cookies and cream låter mumsig…håller med dig. Efter träning skulle det vara perfekt med en sån 🙂

  Svara
 • Mmmm, Mint Chocolate låter riktigt gott. Skulle avnjutas efter kvällens PW.

  Svara
 • Å mint chocolate skulle sitta finfint efter löpturen!

  Kram & tack för en underbar blogg :-)!

  Svara
 • Cookies & Creme skulle jag vilja prova, låter underbar då jag är ett kakmonster! Shaken skulle jag avnjuta som ett mellanmål på torsdagar när jag jobbar till 22 och inte får någon riktigt middag vilket resulterar att man är utsvulten när man slutar

  Svara
 • Mint chocholate skulle smaka utsökt efter mina löprundor när jag tränar inför Tjejmilen

  Svara
 • Jag kör varje dag med en Naturdiet caffè latte-smak på jobbet. Jättegoda!! Så det hade varit spännande att prova mintchoklad o se om den är lika god

  Svara
 • cookies & Cream låter ju jättegott..skulle använda den innan jag går från jobbet, när man ska stressa till affären, inte ätit sedan lunch och vill stå emot frestelser o dessutom ha lite energi till familjen när man kommer hem innan middagen är klar :)så för mig skulle det bli en vardags booster, en viktassistent och en familje räddare. Hoppas jag vinner 🙂 kram o trevlig helg!

  Svara
 • Jag hade gärna tagit en mint chocolate efter ett av mina pass på gymmet. Kanske kunde pigga upp mig. Är alltid helt slutkörd efteråt, undrar så när det ska bli lättare och roligare (har hållit på ett år snart).

  Svara
 • Perfekt som frukost efter morgonträningen som jag kör med en av mina bästa vänner två dagar i veckan. 6.30 står vi på gymmet! Skulle gärna prova de två som är på bilden, Cookies and Cream och mint chocolate!

  Svara
 • Hej Hannah! Jag skulle absolut vilja testa cookies and cream, den låter super god! Hade varit kul att testa på något nytt och perfekt till mitt pass efter gymmet då 🙂

  Svara
 • Älskar mint OCH choklad och dessa två i kombination kan ju inte vara helt fel!
  Vill väldigt gärna vara med och få chansen att pröva! Arbetar natt som sjuksköterska och det är inte helt lätt att hinna få i sig något bra och då vore dessa perfekta att dricka i språnget…

  Svara
 • Båda smakerna låter ju utsökta!!
  Svårt val men skulle gärna prova cookies & cream.

  Svara
 • Glömde skriva, tar den gärna efter ett Kettlebells-pass 🙂

  Svara
 • Ååååh jag skulle gärna vilja testa mintchoklad, min favorit choklad! Å jag skulle dricka den antingen en sådär stressig dag på jobbet eller efter ett träningspass på gymmet.

  Svara
 • Tycker mycket om naturdiets shakes och är väldigt sugen på att testa smaken mint chocolate! Låter ju himla gott, kul med något nytt! Passar perfekt att ta med sig på föreläsningarna i skolan där man sitter en lång stund och då gärna vill ha med sig något snabbt och smidigt mellanmål!

  Svara
 • Jag skulle vilja testa Mint chocholate.. har aldrig tetat någotsådanthär förut men jag har tänkt.. 🙂
  Har skadat knät, slitit av korsbandet och skadat menisken:( så jag som aldrig har tränat, går på träning nu för att försöka
  kunna komma tillbaka till mitt jobb, har vart sjukskriven i flera månader och känner mig urlakad på energi.. Skulle passat mig efter min rehab träning 🙂 Hoppas på vinst!! Trevlig helg 🙂

  Svara
 • Cookies & cream låter spännande! Jag hade tagit den som ett mellanmål på jobbet då det är stressigt mellan kunderna och man snabbt behöver få lite energi i sig!

  Svara
 • Jag skulle gärna testa mint chokladen! Har som många andra tankar på att tappa några kilo nu och försöker räkna lite kalorier med appen lifesum. Men jobbar på förskola o äter maten där, svårt att väga o räkna den närman inte vet vad den innehåller riktigt. Jag skulle då kunna använda dessa som antingen lunch på jobbet eller som middag en dag när jag känner att det kanske blev mycket kalorier på jobbet 🙂 älskar milkshake och mintchoklad så borde va bra kombo

  Svara
 • Skulle vilja testa båda, men väljer cookies and cream! Perfekt för mig som frukost med en banan till då jag åker väldigt tidigt på morgonen och äter/dricker min frukost på bussen. Perfekta frullen to go!

  Svara
 • Hej Hannah! Mintchoklad är det bästa jag vet, och hade därför valt den. Jag hade stoppat den i min skidjacka och avnjutit den på toppen av Trysil, där jag bor fram till april. Norge har ett fruktansvärt dåligt (dyrt..) utbud av bars haha, vilket är synd då det verkligen är perfekta mellanmålet. Hade nog varit perfekt för att få upp energin och orka åka några tusentals extra fallhöjdsmeter 🙂

  Kram!

  Svara
 • Jag skulle vilja testa cookie & cream. Jag hade druckit till mellanmål på jobbet. Jobbar med barn så jag hinner inte alltid med att äta något. Denna hade varit prefekt dom mellanmål o är nyttig. Jag tänker på vad jag äter.Kram åsa

  Svara
 • Hej Hanna! Jag hade gärna provat smaken mintchoklad efter en av mina powerwalks en tidig morgon. /Malin

  Svara
 • Jag älskar kombinationen mint/choklad så den hade jag gärna druckit efter ett svettigt träningspass för att få ny ork när man kommer hem till familjen.

  Svara
 • Hej fina du!

  Jag hade gärna provat cookies & cream efter ett härligt pass på gymmet:)))

  Håller tummarna:))

  Kram kram

  Svara
 • Chokladälskare som man är vill jag gärna testa cookies & cream efter ett min förhoppningsvis sköna löprunda. Det går lite segt just nu 🙂
  Kram

  Svara
 • Cookies & cream!
  Den skulle jag ta när energin efter ett pass är så pass låg, och darrigheten hög att jag med panikångest nästan blir rädd för att köra hem.

  Svara
 • åhhhh mint choklad vill jag bara smaka

  Svara
 • Vill gärna prova Cockies & Cream,låter för gott för att vara sant. Denna skall avnjutas efter en långpromenad med mina fyrbenta killar.

  Svara
 • Jag hade valt choklad med mint smak naturligtvis,då jag älskar allt med mint Jag hade tagit den innan mitt gympass med min dotter,vi har det så roligt och mysigt när vi tränar tillsammans

  Svara
 • Skulle väldigt gärna testa Cookies and Cream! Den låter riktigt god och vore perfekt att få igång en kickstart hos en tvåbarnsmamma

  Svara
 • Hej
  Hade velat smaka mint choklad!
  Jag hade tagit dessa på morgonen som frukost och efter träning. Jag älskar naturdiets shakes men jag är student så jg kan inte lägga så mycket pengar på att fylla kylen med dom. Men perfekt att ha dom nu når jag ska gå ned 24 kilo.

  Svara
 • Jag tränar tidigt på lördagsmorgonen ett tabata pass kl 8:45 och då måste jag ha något i magen innan, skulle gärna testa mint chocolate
  Tycker helgen är bästa tillfällena för träning när man är ledig.

  Kramiz

  Svara
 • Min klocka ringer 04.30 varje vardag morgon, perfekt att dricka i bilen på väg till jobbet.
  Provar gärna Cookies and Cream 🙂
  Älskar både din och Maggans bloggar, skrattar ofta och småler när jag läst om er :>

  Svara
 • Såklart Cookies and Cream!!!

  Denna skulle jag avnjuta den stunden när jag är som lyckligast på dagen.
  Efter kvällsträningen, våra små barn sover tryggt i sina sängar, jag får sitta bredvid maken några minuter innan jag somnar i hans knä.
  Lycklig över att ha ha pusslat ihop ännu en dag med två karriärer, två småbarn, hem och träningen.
  Lyckan finns i dessa små stunderna.

  Svara
 • Chocolate mint låter underbart. Den vill jag gärna prova.

  Jag jobbar som undersköterska inom äldreomsorgen och när man jobbar med människor så kan man inte alltid planera. Ibland finns det äldre som är mycket oroliga och då väljer jag att sitta med ”hen” och i vissa fall faktiskt avstå min rast då jag känner att jag gör skillnad när jag finns som medmänniska .Då är det kanon att ha med en shake fylld med energi. Snabbt och gott.

  Svara
 • Cookies & Cream hade varit gott att avnjuta vid mitt skrivbord på jobbet medans jag läser din blogg:)

  Svara
 • Skulle mer än gärna testa cookies & cream. Skulle avnjuta denna när jag är påväg hem från jobbet och behöver lite extra energi för att busa med familjen

  Svara