Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:24 | januari 22, 2017

Tankar som håller mig vaken

God morgon min vän. Allt väl?

Jag har legat vaken sedan klockan sex imorse. Kan inte somna om trots att jag försökt i över en timme nu. Vaknade och började tänka, stressa upp mig över saker jag inte hunnit ta tag i, som att svara på mail, sms och annat som ramlat mellan stolarna. Har lärt mig genom åren att när det blir så här så skriver jag upp allt det jag måste göra och på så vis får jag lite ro och så vet jag att jag inte glömmer bort det igen.

Har skrivit upp allt nu så efter att det här ska jag sova en stund. Alla toksnarkar och sover gott så det känns onödigt att ligga vaken själv en söndagmorgon när man får sova ut 🙂

Vad gjorde du igår?

Här hemma gjorde vi inte mycket. Jag tränade på förmiddagen när Liv var på sin gymnastik sen var vi hemma och slappade. Kvällen spenderade vi med fingrarna i godisskålarna och kollade på Galdiatorerna.Dillskruvar och massor med lakrits. Gott! 

Kram ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Tankar som håller mig vaken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon! Såg äntligen The Danish Girl igår. Underbar film! Nu kaffe och sen sjunga gospel på gudstjänst. Njut av dagen 🙂

  Svara
 • Den ska jag också se någon kväll. Åh vilken underbar start på denna söndag ❤

  Svara
 • Åh så gott det ser ut 🙂

  Svara
 • Känner igen det där.. En högpresterande människa som du, tog dig en välförtjänt slappardag igår (som du ändå lyckades få in ett träningspass under), så kommer dagen-efter-paniken, allt man ”måste” göra bara för att man släppte kontrollen igår. Ta det lugnt och andas, du verkar ha en helt uuunderbar familj. Du är bra som du är utan att du presterar, du får gå runt i pyjamas en hel dag, jag tror det är bra för människor att göra det då och då. Sakerna du skrev upp är säkert inte livsviktiga, jorden kommer inte att gå under bara för att du missade en liten detalj, släpp lite på kontrollen och va nöjd med den du är. Du är perfekt! Enbart därför att du är just DU.

  Svara
 • Så fort jag går in på din blogg blir det segt, det hakar upp sig och tar tid att scrolla ner osv, kan det vara alla bilder du lägger upp som gör detta? Har inte upplevt detta tidigare!

  Svara
 • Åh gott!! Nu blev jag sugen haha

  Svara
 • Åh, vart hittar du dillskruvarna? 😛

  Svara