Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:19 | januari 27, 2017

Gamla godingar

God morgon freeeeedag! Hoppas du mår bra min vackra fina vän.

Jag sitter med en stor kopp kaffe och ser dagen vakna utanför fönstret. 

Ska pigga till och jobba fram till lunch sen sticker jag ner till WE och kör ett pass. Idag har jag anmält mig till ett cirkelpass med Nette. Blir tufft men åh så bra jag mår efteråt. Älskar’t.


Igår var jag inne på kontoret och hade några givande och bra möten. Är så taggad inför våren och nu när SS17 snart släpps. 

Innan jag for hem och hämtade de små så smet jag upp till bästa Karin på Eriksbergskliniken. Jag gjorde skinboost i ansiktet i höstas och det var fantastiskt bra. Huden boostades med fukt från insidan. Där serum och krämer inte kommer åt. Skinboost på djupet och krämer på ytan. Perfekt. Nu kikade Karin på min hals och vi bokade in en tid för skinboost i februari. Min hals behöver fukt. 


Satt kvar en stund i deras sköna soffor i lugnet och svarade på lite mail innan jag for.

Väl hemma igen så lagade jag en god middag. Den var så enkel och gick snabbt att laga. Fick betyget av William att det var som att äta på en lyxig italiensk restaurang. Inte illa 🙂

Älskar matkassen och alla bra recept.Pasta All’amatriciana.

Det vackra Mateusfatet, som jag serverade pastan på, fick jag av min goda Niiinis när jag fyllde år. Bästa presenten. Använder det så ofta. Har varit för snål för att köpa ett så jag blev väldigt glad. När jag fick det var det dessutom fyllt med nybakade kanelbullar.


Såg den här gamla bilden på FaceBook igår. Syster, mamma och jag när vi gjorde en plåtning för Amelia tror jag det var. Säkert 11 år sedan. Vilket hååår jag hade! Så långt och fint. Men det här väl ungdomen till 🙂


Och den här gamla godingen fick jag skickad till mig. Kolla brösten 🙂 De hörde också ungdomen till. För snart två år sedan rök dem helt och hållet. 

Det här var från vår musikvideo Give it up. Den spelade vi in för 20 år sedan!!!! Helt galet vad tiden går. 


En till gammal goding. Jag och Peter för en herrans massa år sedan. I år har vi varit tillsammans i elva år och nästa år då jag fyller 40 så firar vi även 10 år som gifta. Mycket som har hänt genom åren.

Ha en härlig fredag och var rädd om dig.

All Kärlek ❤


21 kommentarer21 kommentarer om “Gamla godingar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon
  Måste fråga om toppen du har på dig är den från din kollektion eller var hittar man den?
  Tack för din fina blogg läser den varje dag.
  Trevlig helg
  Ewa

  Svara
 • Den kommer från Ragdoll LA men år säkert fyra år gammal. Kram

  Svara
 • Åh, det där ser jättegott ut! Vad har du i pastan? 🙂
  Trevlig helg!

  Svara
 • Såg väldigt gott ut. Receptet, snälla 🙂 🙂

  Svara
 • Vilken matkasse har ni?

  Svara
 • Jag kör Mathem nu.

  Svara
 • Så härligt att du börjat träna Hannah.
  Jag mår så himla bra i både kropp
  så detta är det bästa jag gjort. Så fina ni är alla tre och inte har ni åldrats en dag. Du och Peter ni känns som ett härligt och tryggt par.
  Det strålar alltid om er , mycket kärlek ❤️
  Ha en underbar helg ❤️

  Svara
 • Kropp och själ skulle där stå 🙂

  Svara
 • Åh låter ju hur härligt som helst med en sådan start på morgonen 🙂

  Svara
 • så roligt inlägg- fler sådana önskas!

  tack för en go blogg – alltid trevligt att titta in här!

  ha en skön fredag!

  Svara
 • Vilken snygg tröja, Hannah! Är det FEMME?

  Trevlig helg.

  Kram

  Svara
 • Den kommer från Ragdoll LA. Kram

  Svara
 • Har det redan gått 10 år?! Shit pommes. Vi är inne på vårt tolfte år som gifta. Det kan jag inte heller fatta.

  Svara
 • Lika snygga o fräscha nu som då! Snygg du är på sista bilden ❤️

  Svara
 • Matkasse är toppen. Gillar Linas !
  Alltså jag undrar ibland hur du som engenföretagare kan jobba såpass lite ? De ggr du skriver om jobb så är det bara ngr timmar här och där..Och sen mer nöjen och fritid. Knappast heltid -eller har jag fel ? Du kanske sitter nattetid.
  Min man som har varit egen i många år har fått slita hårt för att hinna med. Så jag fattar inte hur du hinner med ? ☺
  Eller är det din man som jobbar med företaget främst ?

  Svara
 • Jag skriver ju inte vad jag gör varje timme. Bloggen är ju bara en liten insyn i mitt liv. Att vara egen kräver jobb hela tiden. Både på semestern och helgerna. Så klart skriver jag mer om saker jag hittar på än att jag sitter vid datorn, eller i telefonen. Att vara egen kräver mer än heltid. Men det som är positivt är att jag för det mesta kan bestämma mina arbetstider. Jag och Peter har helt olika roller och ansvar i företaget också. Jag gör det mer kreativa som att ta fram kollektioner, sälja in, event mm och han mer det administrativa.

  Svara
 • Snyggingar… så roligt att se gamla bilder. Ha en bra helg, kram Maria e

  Svara
 • De gamla bilderna fick mig och fundera hur länge jag egentligen följt din blogg.. Varje dag sen… -måste väl va 2008 eftersom jag så väl kommer ihåg bilder från då du var gravid med Liv… Ja, tiden går! 🙂

  Svara
 • När släpps SS17?

  Svara
 • I slutet på februari. Så nu närmar det sig 🙂 Kram

  Svara
 • Hej!
  Får jag fråga varför du valde att ta bort implantaten helt och hållet?
  Jag har själv silikonimplantat sedan 16 år tillbaka, och har börjat oroa mig för om de gått sönder, och om det påverkar kroppen på något sätt. Jag är osäker på om jag ska byta ut, eller ta bort dem helt och hållet. Därför nyfiken på hur du fattade beslutet!

  Du är alltid otroligt vacker, både på in- och utsidan, förr och nu <3

  Svara